2. 0-ás hangszórót szeretnék venni a laptopomhoz. Milyet
válasszak?
Figyelt kérdés
Zenehallgatásra kell leginkább, 30.000 Ft-ig bezárólag keresek. Mire kell odafigyelni? Milyen adatokat nézzek a megvételkor? Gondoltam bemegyek egy Media Markt-ba, de nem szeretném, hogy mint tudatlan embert a témában, átverjenek. Mennyivel jobb egy 8.000 Ft-os egy 25.000 Ft-osnál? Tényleg van LÉNYEGI, hallható különbség, vagy csak a márkások drágábbak (de sokszor ugyan annyit tudnak)?
Ezt neked kell tudni, mennyira vagy white fülű, persze, hogy van lényegi különbség köztük, lehet kapni 80ért is kis 2.0-ás monitorsugárzót, de az szétküldi a szobát.
Olvashass teszteket,30k-s kategóriában vannak jelentkezők 2.0ra, de van olyan olcsóbb cucc is, ami elég szépen szól.
Meg kell őket hallgatni, a tesztekben leírják, mire figyelj.
2012. máj. 29. 16:06
2/9 anonim válasza:
Kérdés: aktív hangszórót szeretnél, vagy passzív hangfalakat? Utóbbi esetben szükséged lehet egy erősítőre is, előbbi esetben meg felesleges nagyon drágát venni, azok soha nem lesznek olyan jók mint egy-egy nagy hangfal.
2012. máj. 29. 16:14
3/9 anonim válasza:
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a 30k-s aktív monitorsugárzók nagyok viszonylag. Laptophoz nem éppen ideális, mert a táskába nem fér el. Ha fontos a jó minőség, JBL-nek és Harman/Kardon-nak vannak ilyen kicsi aktív sugárzói kifejezetten laptophoz. Méretét meghazudtolóan szól mind2.
2012. máj. 29. 16:16
4/9 A kérdező kommentje:
MI az hogy aktív vagy passzív hangszóró? Nem kell túl kicsi, mert csak itthon akarom használni, nem akarom mozgatni sehova. Milyen márkát vegyek? Milyen adatokat kell nézni? Hány Wattos legyen?
2012. máj. 30. 06:20
5/9 anonim válasza:
Aktív: van saját erősítője. Passzív: külső erősítőt igényel.
Ha csak otthon szeretnél zenét hallgatni gépről, én azt javasolnám, nézz használtan egy stereo erősítőt és két régebbi high-end hangfalat, 30-ból kijön és durva eredményeket lehet elérni vele. Veszel egy régi 2x30 wattos Marantz erősítőt és 2 Heco hangfalat használtan, az úgy szól, amit egy aktív szett soha nem fog tudni.
Ha van ismerősöd, aki ilyen körökben mozog, ideje megkeresni.
2012. máj. 30. 07:57
6/9 alex25 válasza:
Én ezt ajánlom, nekem a kistesója van meg az is elég(z323), ez meg főleg:
köszönöm a válaszokat, nagyon rendesek vagytok, de mint a kérdésemet is kezdtem, én 2.0-ás hangszórót keresek, tehát hogy ne legyen külön erősítő, nincs helyem, nem tudom hova tenni.
2012. jún. 1. 09:14
8/9 alex25 válasza:
Ja igen, akkor amit küldtem z323 itt van ugyanez 2.0-ásban:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!