Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik autóknak...

Szerintetek melyik autóknak van a legszebb belsőterük?

Figyelt kérdés

Elég egy márka és típus. De egy két mondatnak örülnék, hogy miért.

Nekem az Audi tetszik. Főleg az új A4, A5 és A6. Az A7 inkább már A8-ra hasonlít. A kisebb autók belsőtere soha nem jött be igazán.

2017. aug. 7. 22:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor legközelebb figyelmesebben gépelj! ;)

Én a VW Polot szoktam Audi A8-ra elírni. :D

Amúgy az Insigniának más a kormánya, alul van egy vízszintes szakasz. Mások a gombok a kormányom. Teljesen más a műszeregység. A középkonzol is más. Más a légbeömlő.

Opel ez is, az is, de bőven van különbség.

9 db gomb amivel a teljes multimédiát kezeled, beleértve a navigációt, minden beállítást. Ebből egy csak a vészvillogó miatt van ott. Tényleg baromi "sok"! :D Az elődnek közel 40-45 volt a klímapanellal együtt.

Kíváncsi vagyok ezek után neked milyen autód van, aminek a középkonzolén ennél a 9-nél lényegesen kevesebb gomb van ugyan ennyi funkcióval. (Ezért a Zsiguli, 20 éves Swift nem játszik. ;))

2017. aug. 9. 22:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Szerintem ez az egyik legjobb megoldás:

[link]

Nem mai, de átlátható és egyszerű. Hiába a több gomb.

2017. aug. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!