Melyik a legkarakteresebb, legszebb formájú GOLF a hét generáció közül?
Szerintem az első 3, tehát az 1974-től '98-ig terjedő gyártási időszak 3 generációja. A legjellegtelenebb
szerintem a szürkeegér IV-es.
Alkérdés: s melyik a legjobb választás GTI ügyileg?
Mert a napokban volt a városunkban (M.óvár) veteránautó
(oldtimer and youngtimer) találkozó, s ott láttam egy pár GTI-t is, persze 1-es és 2-es Golfot, s egy hármas is befigyelt. Elhatároztam, hogy következő autónak nekem egy ilyen kell. Csak egyszerre 3 GTI-t nem tudok majd venni, én a 2-es felé húzok, hát ti melyiket választanátok majd? Egy jó állapotú youngtimer-ban gondolkodnék. A hahu-n kezdem asszem a körültekintést, köszi.
"Elhatároztam, hogy következő autónak nekem egy ilyen kell."
Örülök hogy csak így eldöntötted...majd kialszod.
1-es, 2-es.
A többi jellegtelen szerintem.
Na nekem meg pont tetszik a 4-es, mert visszafogott. Nem mindenki a nagy karaktert keresi az autóban, hanem legyen elegáns, visszafogott, de nem is csúnya, oszt kész.
De szépségre nekem a 7-es nagyon bejön. Az 1-es és 2-es Golf már szubiektív, már csak azért tetszik, mert örülök ha látok egyet az utcán. Amúgy nem nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!