Szerintetek melyik a legszebb autószín?
Újabb, drága autóknál (Audi, BMW, Jaguar, stb) szerintem nagyon menő a fehér szín. A feketék is tetszettek, de már unalmasnak tartom. Ami sok autónak jól áll még (másoknál pedig taszító), az a tűzpiros Ferrari szín. Van ilyen Fordokon, Renaultokon, Alfra Romeókon, ezeknek nagyon jól áll szerintem.
Másik kedvenc színem még a sötétkék, volt is ilyen színű autóm. Audiknak, Skodáknak, esetleg BMW-nek nagyon jól áll:
Szerintem nincs általánosan ilyen, hogy legszebb szín.
Az adott autó stílusától, karakterétől függ, hogy melyik színben néz ki jól.
Olyan színeket tudok, ami mindegyik autón szarul néz ki (barna, lila, stb.), de olyat nem, ami mindegyiken jól.
Szerintem a Mitsubishi Lancer EVO VIII/IX citromsárgája gyönyörű fekete felnivel és motorháztetővel :3 persze valahogy csak azon a kocsin tudom elképzelni azt a színt
BMW-nél van az ImolaRot az is szép piros szín
Illetve nekem még a sötétebb barna is tetszik bár nagyon kevés autón látok barna színt.
típusfüggő....
de a fosbarna/rozsdabarna mindegyiken ocsmány...
Azt tudom hogy a fehér meg a fekete az nem szin , az csak egy állapot.
De a szebbek azok a metál szinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!