Ti hogyan húzzátok be a kéziféket? én benyomom a gombot. Így ártok a kéziféknek?
Figyelt kérdés
Én úgy, hogy benyomom a gombot és felhúzom, hogy ne legyen hangja. Ha ismerőst viszek mindig megkérdezik, hogy miért cselekszek így, nem tudok rá magyarázatot adni.
Ezzel károsíthatom a rögzítőféket hosszú távon?
2017. aug. 4. 10:09
11/13 anonim válasza:
Vessetek meg érte, de én nem szeretem azt a recsegő hangot. :-) Nem akarok olyan lenni, mint a szomszéd fogatlan Pista bácsi, aki úgy tépte be mindig a kéziféket, hogy 3 utcával odébb is lehetett hallani. :-)
(persze mikor télen anyázva járta körbe a kocsit, mert befagyott neki, akkor egy darabig csend volt utána)
12/13 anonim válasza:
Műszakilag elviekben mindegy, hogy nyomod e vagy sem, de ahogy a kérdező is írta a vizsgán recsegnie kell. Talán, hogy a vizsgabiztos is jól hallja, hogy behúztad. Egyébként közlekedésbiztonságilag talán jobb, ha recseg, én pl. utasként csak.azután nyitok ajtót (és olyankor már az ajtót, ill azt nézem, hogy ne vigye el senki), hogy hallottam recsegni a kéziféket (Ezt még régen, egy nagypolák egyik ajtaja árán tanultuk meg családilag :) )
13/13 anonim válasza:
Én sosem húzom be a kéziféket(sík úton),csak egyszerűen P-be teszem, oszt jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!