Jogosítvány hosszabbításánál van jelentősége mikor járt le? Hónapok óta lejárt akár?
Figyelt kérdés
Ha nekem van egy lejárt jogsim amely már januárban lejárt és most megyek az okmányirodába új jogsiért-ban jelentősége hogy a régi hónapok óta lejárt?
Orvosi papír megvan az friss.
2017. aug. 4. 09:04
1/3 anonim válasza:
Új szabályzás van, az még mindig mindegy mikor járt le, viszont nem az orvosi kiállítási dátumáig adják, hanem a születésnapodig.
Csodás szitu, főleg amikor júliusig szólna az orvosi, de az ember augusztusban született, így 11 hónapot elveszt az érvényességből.
2/3 anonim válasza:
És ha valakinek csak egy évre adnák meg?
3/3 anonim válasza:
Lehet évek óta lejárt is az a jogsi, őket nem érdekli, csak az, hogy már lejárt.
Én is pont így jártam, 2 éve lejárt jogsit most áprilisban újítottam meg, de a születésnapom májusban van. Így viszont 11 hónapot vesztettem, csak 2026 májusig érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!