Melyiket lenne érdemesebb választanom?
Leszeretném majd tenni motorra a jogosítványt viszont vacilálok az AM és az A1es kategória közt.Nem tudom,hogy melyikre kéne illetve melyik lenne hasznosabb.Még soha nem vezettem motort ezért gondoltam az 50ccm-es motorra de sok helyen hallottam,hogy hamar meglehet unni és csak pénzkidobás az AM kategória.Egyébként egy enduro motorra gondoltam ami ugye váltós és még sohasem gyakoroltam ezért meg félek hogy az A1es motoros vizsgán meg pikk pakk megbuknék olyan sok pénzem meg nincs.
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb ?
Az AM segédmotorkerékpárra jó, ha korban ott vagy, hogy csinálhatsz A1-et, akkor pazarlás lenne AM-re menni.
Sőt, segédmotorkerékpárt vezethetsz B kategóriával is, akkor csinálj B-t (1 év múlva ha éppen most vagy az A1 minimum korhatáránál) és majd segédmotorozol azzal.
Sőt, onnan lehet bővíteni A1-re egyszerűsített tanfolyammal.
Személy szerint én majd az A2-est akarom le rakni
B kategoriával meg alapbol vezethetek kis 50ccm-es mákdaráló robogot ...
Akkor ahogy kiveszem a szavaitokból az A1 értelmesebb lenne.Egyébként szerintem is csak gondoltam,hogy kezdésnek egy AM jó lenne de akkor az A1 lesz :)
Köszönöm a hasznos válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!