Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem indul tökéletesen az...

Nem indul tökéletesen az autó. Mi lehet vajon a hiba?

Figyelt kérdés

Akksi jó. Üzemanyagszűrő cserélve lett. Holtponti jeladó cserélve lett, nem az volt a hiba.

Az autó nehezen indul. Teker, teker, teker, és sokáig kell tekertetni, hogy egyszer elkapja aztán utána beindul, de nehézkesen. Alapjáraton nagyon kicsit ingázik is a fordulat fel-le, de szinte észrevehetetlen, csak akkor, ha nagyon figyelsz, viszont szerintem ehhez is köze van a nehézkes indítás hibaforrásának.

Utána, ha leállítom és azonnal beindítom, akkor pöcc röff. De ha várok vele egy 10-15 percet utána megint tekertetni kell sokáig, hogy beinduljon. Én AC pumpára gyanakszom, szerelőm nem tudja megmondani, szerinte villamossági probléma lesz. Ő javasolta a holtponti jeladó cseréjét is.

Audi A4 2.4 V6 - AGA motorkód.

2017. aug. 3. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
AC pumpát hallod gyújtás ráadásakor? Ha igen, akkor mennyi ideig? Én is erre gyanakszom amúgy....
2017. aug. 3. 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hallom, szerintem egy olyan 1-2 maximum, nagyon maximum 3 másodpercig.
2017. aug. 3. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerübb lenne gépre kötni és hibakódot olvasni.....ha az nem hoz eredmény akkor majd lehet sherlok-osat jatszani hogy "én erre gyanakszom"
2017. aug. 3. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerinted nem volt rádugva? :) Mindig az az első...
2017. aug. 3. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Opel Vectrám csinált ilyet, amikor a Főtengely helyzet jeladója elromlott.

Nézd meg, hátha segít.

2017. aug. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!