Mi lehet a baj?
Ma a mentem a kocsival, a nagy esőben, és azt vettem észre, hogy egyszer csak elkezdett rángatni(3.-ban 40-nél).
Csak 1-es, 2-es sebességben tudtam hazajönni.
Hazaértem, vártam vele 10 percet, beindítottam, próbáltam vele menni. Sikerült is, sikerült az összes sebességet felváltani, de egy kicsit így is rángatott.
Mi lehet a baj?
Még nem volt vele ilyen soha, és amikor elindultam, még semmi gond nem volt vele.
Ne pánikolj, és ne gyárts katasztrófa-elméleteket.
Nincs olyan, hogy esőben elmennek a sebességi fokozatok és csak az 1-2 marad.
Ugyan így képtelenség, hogy 10 perc száradás után "visszajönnek" a fokozatok.
Jah, és nem kell hármasban 40-el menni. ;)
szerintem valami elromlott a kocsidban.
Esetleg segítene, ha elárulnád, milyen autó
A fokozatok nem mentek el, csak nem lehetett őket úgy használni, hogy ne rángatott volna az autó.
Egyébként miért? Melyik sebességet kellene használni negyvennél, enyhe emelkedőn?
Az autó Zastava, 1.3 benzin.
" a nagy esőben "
Szerintem itt a varázsszó, legalábbis így már a típus ismeretében. :) Hagyd száradni, ha elmúlik akkor víz juthatott valahova a gyújtáshoz ahova nem kellett volna.
Ha biztosra szeretnél menni, akkor a gyertyáktól visszafelé keresgéld hogy hol a víz - bár az üzemmeleg motorról el tud párologni 10 perc alatt is, szóval lehet már a nyomást se fogod látni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!