Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Zafira 2.0 CDTI, 2017...

David2014 kérdése:

Opel Zafira 2.0 CDTI, 2017 170 LE automata vagy VW caddy 4 Motion 2016 , 150 LE, automata vagy Ford Galaxy titanium 2.0 , 2020 150 LE automata? melyik ajanlott?

Figyelt kérdés

autovasarlas elott allok, egy fo szempont van, megpedig a hegyvidekes kirandulasokra birja a dolesszoget az auto , illetve a csomagterben a sulyt. Inkabb kirandulasokra lesz hasznalva, szoval cementes zsak eleg ritkan lesz benne. Elektronikus extrak meg sok bisz-basz kulonosen nem izgat.

Fontos egy megbizhato motor ami nem annyira szervizigenyes, ezek kozul melyiket ajanlanatok?

olyanok irjanak kerem, akinek mar volt ilyen vagy szerelo es nagy tapasztalata van a temaban , kosoznom.

tegnap 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem volt még ilyen és szerelő sem vagyok bár vannak hasznos információim, de sajnos mivel nem tartozom a felsoroltak közé nem írhatom le.
ma 00:48
 2/2 anonim ***** válasza:
A 150lovas 2.0tdi egy igásló, ráadásul ahhoz képest hogy “csak” 150le nagyon tudja szedni a lábát. Viszont caddyből összkerekesből nem találok csak 122 lovasat. Amúgy hogyhogy nem került szóba a sharan 2.0tdi, kb ugyanaz a kaliber mint a galaxy, szerintem arra is érdemes lenne vetni egy pillantást. Ha a vw-t félretesszük akkor a galaxyt vinném kézi váltóval, bár már 2020nál lehet nem a powershiftek voltak bennük de erre nem tenném a nyakam. Vételt követően egyből egy adblue kiiktatással kezdeném vele. Az opelt ha fegyvert tartanak a fejemhez akkor se, az a 2.0cdti motor egy csapás az autóiparra, ha előtted nem volt gazdája akkor kb mintha vettél volna egy széthajtott bmw-t.
ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!