Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó (szalonból) vásárlásán...

Új autó (szalonból) vásárlásának mi a menete?

Figyelt kérdés
Bemegyek,megmondom hogy ezt meg ezt az autót szeretném,ilyen meg ilyen felszereltséggel.És utána?Mennyit lehet alkudni és hogyan érdemes csinálni?Az autó végleges árán kívül mik lesznek még a költségek?
2017. aug. 1. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az én igényeimmel van a baj, de én készleten, raktáron lévő új autóból még soha nem tudtam választani.

Általában ezek a kocsik vagy full-fapad alaptípusok.

Vagy kicsit jobb felszereltségű, de valami undorító ótvar színűek. Pl hupilila, világító neonzöld, stb.

Vagy számomra érthetetlen logikával lettek az extrák összeválogatva. Pl heremasszírozó, fűthető, hűthető, memóriás, 48 féle állítási lehetőséggel rendelkező fullos bőrülés és ugyanakkor manuális klíma.

Eddig mindig az volt a célravezető, hogy konfigurátor elő és összeválogatni ami kell bele, még ha 2-3 hónapot várni is kellett rá.

2017. aug. 2. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Dehogynem, az pont egy előre, vevői megrendelés nélkül legyártott autó volt. Ergó csak foglalja a helyet, de nyilván a fentiek miatt kellenek ilyen autók. Ettől még ez nem kevésbé értékes, és anyuék nem lesznek kevésbé menők, hogy egy ilyet vettek meg, csak a tényeket nem kell elferdíteni
2017. aug. 2. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan is ahol lehet alkudni, én magam még nem vettem új autót, de az ismerősöm vett az azt mondta nem engedtek neki az árból.
2017. aug. 2. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Én sem a "menőség" miatt várok 2-3 hónapot. Nem az a hobbim, hogy várok. :)

Ahogy fentebb leírtam, egyszerűen a készleten lévő kocsik között nem találok olyat, ami minden szempontból megfelelne. Ha már 6-7-8 milliót kiadok egy autóért és 10-12 évig azt fogom naponta nézni, akkor legyen olyan ami tökéletesen megfelel. Szerintem. :)

2017. aug. 2. 18:29
 15/18 anonim válasza:
Új Mazdából (listaár Kb. 8M) mennyit lehet alkudni?
2018. márc. 26. 19:25
 16/18 anonim ***** válasza:

# 5 vagyok. Közben vettem autót.

Listaáron 9,1 milliós autót megkaptam 7,32M-ért + 150eFt forgalomba helyezés.

2018. márc. 26. 20:33
 17/18 anonim válasza:
Na de hogyan kell ezt profin csinálni?
2018. márc. 27. 22:47
 18/18 anonim válasza:

Májusban kötöttem szerződést egy új autó vásárlására szalonban, lassan esedékes lesz a legyártás, szállítás. Szerintetek mekkora esélye van, hogy a szerződéses árhoz képest többet kérnek?

A szerződés szerint a végleges ár emelkedhet, és 10%-nál nagyobb drágulás esetén elállhatok. Ez vajon csak formalitás, amit mindig beleírnak a szerződésbe, vagy komolyan benne van a pakliban, hogy többet kérnek majd, hivatkozva akár a világpiaci helyzetre, megnövekedett gyártási költségekre?

2021. nov. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!