Skoda superb, Mazda 6 vagy VW Passat? Melyik éri meg inkább?
Mindegyik dízeles, 1.9 tdi-t néztem, hosszú utakra kell főleg, de városban is használnám bőven, viszont minden hétvégén egy kb 550 km utat tennék meg vele.
600-700 ezer amit tudok rá szánni(konkrétan az autóra, nem az átírással együtt)
Nem fontos, hogy kombi Legyen, sőt a sedan talán jobb is
Mennyit mennél vele egy hónapban? Csak mert ha az miatt a heti 1 550km miatt akarsz dízelt, akkor... :D
Amúgy én Mazdára voksolok.
Küldő dizájnt tekintve egyértelműen a Mazda.
A Passatok ebben az árkategóriában elég csúnyák.
Skoda Superb ! Valamennyivel ( 11 cm ) nagyobb mint a Passat, ezért kényelmesebb, komfortosabb is a Passatnál.
Technikailag , műszakilag ugyan az mint a Passat. Mind a kettő autó, megbízható, jó a fogyasztásuk, nem szervizigényesek, szerviz díjaik, költségek elfogadható áron vannak.
Mazdáról saját tapasztalatom nem sok van, azaz nagyon keveset használtam és vadi új autó volt, így nyílván rossz véleményt ill. tapasztalatban nem volt részem.
Valami azt súgja, hogy a Mazda nem véletlen kapta azt a szleng nevet, hogy "Mazda-zannyát" Lehet, hogy az alkatrész és szerviz költségeinek az ára miatt kapta ezt a nevet, hogy Mazdazannyát !
Végszó: Szerintem a Skoda Superbet válaszd.
Skoda Superb. Bár ennyi pénzért elég rizikós lesz a dízel motor a benne lévő kilométerek miatt.
Mazda 6 ugyan szebb, de rozsdára is hajlamosabb, Passat pedig annyival drágább, mint amennyivel nagyobb felszereltséget nyújthat.
Praktikum okán a Superb a jó választás, dizájn szempontból a Mazda, felszereltségben pedig a Passat. Én Octáviát vettem, igaz újabbat drágábban. Nem tetszik, de szeretem, hogy nagy és hogy elmegy 5.3 literből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!