2005 ig olcsó fenntartású dízelt keresek. Melyik a legjobb választás?
Bár van egy elképzelésem (1.9 sima tdi audi vagy passat)kíváncsi vagyok olasz, francia, japán gépekre is, hogy a régebbi dízelekből mi az amit olcsó fenntartani, egyszerű szervizelni.
Klíma, tempomat fontos! a nagy kedvencembe a 190 es mercikbe nincsen sajna tempomat :( én viszont arról nem szeretnék lemondani.
Tapasztalatok jöhetnek, ki mennyit ment, és költött az említett kategóriában lévő autójára.
én még a sima tdi re gondoltam, nem a pd-re.
a pd bonyolultabb technika, drágább javíttatni, és érzékeny a gázolajminőségre.
2005 ig legolcsóbb fenntartású dízel a benzines.
Dízelt azért vesz az ember, hogy menjen vele. Az előző tulaj is azért vette. Ment is vele, aztán, amikor számítása szerint már befigyel egy komolyabb költség, túladott rajta, remélve, hogy majd te megveszed.
"amikor számítása szerint már befigyel egy komolyabb költség, túladott rajta, remélve, hogy majd te megveszed."
Ez hajszálpontosan ugyanolyan arányban igaz egy benzines- vagy bármilyen- autóra is,így ez önmagában nem érv.
Szerintem azért nem mindenki akkor ad el egy autót amikor már sanszos hogy be fog figyelni egy hiba...
Ismerőseim közül is szimplán van aki ráun, mást akar, stb semmi baja a kocsijának, de eladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!