Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2005 ig olcsó fenntartású...

2005 ig olcsó fenntartású dízelt keresek. Melyik a legjobb választás?

Figyelt kérdés

Bár van egy elképzelésem (1.9 sima tdi audi vagy passat)kíváncsi vagyok olasz, francia, japán gépekre is, hogy a régebbi dízelekből mi az amit olcsó fenntartani, egyszerű szervizelni.

Klíma, tempomat fontos! a nagy kedvencembe a 190 es mercikbe nincsen sajna tempomat :( én viszont arról nem szeretnék lemondani.

Tapasztalatok jöhetnek, ki mennyit ment, és költött az említett kategóriában lévő autójára.

2016. nov. 30. 08:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A diesel esetében mindenki ezt az urban legendet fújja,miszerint biztos akkor adják el mikor már sz.r..meg a vétel után úgyis ráköltessz többszázezret...blabla..

A mostani idő egyébként jó lehetőség diesel vételre.Amennyiben csonthideg motorral,füst nélkül pöccre indul,az már nem rossz.

Saját tapasztalat: Lassan egy éve hajtom a 406 kombimat(1 generációs DPF nélküli 2.0 Hdi)A dieselségéből adódó ráköltés 4db új izzítógyertya volt(~10e Ft)Slussz. Finom nagypapás sílusban 5l alatt el lehet vele járni(5.ben 90km/h nél forog 1800-at),sok városi szaladgálással,hidegindítással sem megy 7l fölé.

Ilyen kategóriában egy benzinessel alsóhangon +2 de inkább 3l fogyasztással számolj.Tempomat,nincs de mivel nem járok pályán nekem nem is hiányzik. :-)

2016. dec. 6. 09:27
 12/12 A kérdező kommentje:

nem veszek benzinest ez egész biztos.

tudom hogy szinte lehetetlen 20 éves jó állapotú dízelt venni, de ilyet keresek.

Nem gondolkodtam még francián megmondom őszintén, de amit írtál lehet utánanézek

2016. dec. 7. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!