Egy autót mennyibe kerül fenntartani?
Költségmentes állapotú autó nincs.
Amit használnak, az kopik.
Ha átlagolsz mindent (gumikopás, kopó alkatrészek cseréje, olajcsere, KGFB, teljesítményadó, két évente vizsga, stb) akkor havi 40.000 körül számolhatsz. Saját adat több évre visszamenőleg, ebben benne van havi 1 tank benzin ára is.
Ja, és nem volt nagyobb baja az autónak, csak a szokásos 10+ éves nyűgök.
Ez volt a nap poénja, hogy egy 12 éves autó költségmentes állapotú. :D
# 4:
A nap poénja, hogy megint hülyeségeket írsz és ráadásul paraszt is vagy.:) Az 5-ös válaszolónak viszont köszönöm.
Nem vagyok paraszt, a tényeket írtam le.
Te viszont egy agyatlan gyökér vagy, aki nem képes a tények befogadására, de majd rájössz, ha meglesz a valóságban nem költségmentes autód.
30 éves jogsivel a zsebemben nem egy nyálas kisp*cs fogja nekem elmagyarázni, hogy mennyibe kerül egy autó fenntqartása.
Nekem sok évre visszamenőleg megvannak az excel táblák, hogy éves átlagban mennyire jön ki egy autó fenntartása.
te, kis szánalom, megköszönted az ötösnek a nulla százalékos válaszát. Ebből is látszik, hogy te is hasonló képességű lehetsz.
Vedd meg a költségmentes szarodat, aztán, mivel nem fogod tudni fenntartani, add el jó nagy bukóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!