Direktszűrő miatt remeg az autó gázadáskor. Elképzelhető hogy a sok levegő többlet miatt?
Forgattyushaz szelloztetessel mit csinaltal? Azt latom, hogy vannak csovek, de hogy mi hova megy az nem latszik. A forgattyusgaz szelloztetesnel bem mindegy, hogy mi hova hogyan van bekotve. A mostani automat amikor vettem egy direktszuro volt rajta, a forgattyushaz szelloztetes meg ugy volt atalakitva, hogy a motor a legtomegmero mogul, a szelepfedelen keresztul szuretlen levegot szivott. Volt is minden baja a motornak. Raadasul a direktszuro a huto mogul meleg levegot szivott es ami meg vicces volt, hogy a gyari szurohoz kepest 2/3 meretu volt. Hangja az volt, de a gyari teljesitmenyt meg se kozelitette...
Visszaalakitottam mindent gyarira es jo is lett, annyit csinaltam csak, hogy az auto elejetol egy gegecsovel a legszurohaz bemenetere vezettem a levegot.
Visszaterve a tiedre, a forgattyushaz szelloztetest neznem meg eloszor, a masik ami meg gond lehet, az a legszuro es a legtomegmero kozti gegecso. Aramlastanilag nem szerencses megoldas, okozhat ilyen problemat, jobb lenne oda egy sima es merev falu cso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!