Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért takarják le sok autó...

Miért takarják le sok autó hirdetésnél a rendszámot?

Figyelt kérdés
2017. júl. 26. 21:41
1 2
 1/11 crudy ***** válasza:
2017. júl. 26. 21:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Erre a kérdésre ott sajnos nem született válasz.
2017. júl. 26. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Én személy szerint azért, mert nem akarom, hogy kiszemeljék, és ellopják. Rendszám megvan, akkor elég egy korrupt rendőr, vagy önkormányzatis, aki lekeresi milyen címen van az autó, és holnapra már ott sincs.

Kirívó, és nem túl gyakori eset, de előfordult már a történelemben, és ha kitakarom, legalább valamit tettem azért, hogy elkerüljem.

2017. júl. 26. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem akarjak, hogy azonosithato legyen az auto, es valaki 'cimre menjen'.
2017. júl. 26. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Mert nem akarják, hogy lekérdezd a km állást. :)
2017. júl. 26. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Mert a rendszam alapjan kis ugyeskedessel gyakorlatilag egy percen belul minden kideritheto az autorol.
2017. júl. 26. 22:24
 7/11 Beviz Elek ***** válasza:
71%

Ha autótolvaj lennék, miért keresnék kocsit hahun? Dodge Charger nincs minden bokorban, ezt még megértem, de a sok tömegautóból millió van, miért pont a tiéd kellene nekem ha Bp-en minden utcában parkol belőle?

2017. júl. 27. 05:58
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Mert talán nem akarom, hogy valami tücsök az utcán leálljon velem "há' mennyit engedöl a feliből" stílusban alkudozni.

A telefont meg simán kinyomom ilyenkor.

2017. júl. 27. 07:12
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Régen volt úgy, hogy letakartam, mert nem akartam, hogy a szomszédok tudjanak a gépsárkány eladó mivoltáról. Mert akkor beindul a szóbeszéd jó magyar szokás szerint (Van, akit az ilyenek nem zavarnak, de akinek olyan g*c* szomszédai vannak, mint nekem, azt zavarja). Az érdeklődőnek úgyis megadtam a rendszámot és minden adatot. Utánanézett, megnézte, megvette.
2017. júl. 27. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

9-es

Így van, én is elsősorban azért szoktam kitakarni, hogy a közelebbi vagy távolabbi ismerősök ne ismerjék fel az autót.

2017. júl. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!