Vinnétek egy autó-motor szerelő nőhöz (! ) a kocsitokat, motorotokat?
Nagyon érdekelnek kicsi korom óta a kocsik, motorok. És nagyon szívesen tanulnèk ebben a szakmában. Viszont sok embertől megkaptam ," hogy áhh kislány nőhöz nem visznek semmit sem! Hagyd a fenébe!"
Szóval érdekelne, hogy ti pusztán azért mert nő lenne a szaki, akkor inkább nem vinnétek hozzá semmit?
/a fizikai munka nem okozna gondot, mint ahogy most sem okoz,-néha beállok a rokonom műhelyébe segíteni-, sportolok , erős vagyok annyira ehhez a munkához, hogy ne essek kétségbe./
20/l
A munkád minősít majd, ha valóban autószerelő leszel.
Már régen kevés egy szerszámkészlet az autó szereléshez, igen komoly technikai, műszaki háttér kell hozzá, de a kérdés szempontjából az mellékes. A lényeg, ha megbízhatóan, tisztességesen dolgozol, semmi hátrányod nem lesz, sőt...
Nagyon sok nő vezet, akik nem értenek az autóhoz, s közölök sokan a szerelőktől sem mernek kérdezni. Egy másik nő felé talán több bizalommal lennének.
A férfiak meg többnyire kedvelik a nőket :-)
Max , ha olyan a hiba amit nem tudok orvosolni vagy baromi sok idő alatt tudnám meg csinálni :).
Karosszériás vagyok és mániákus autós azaz a kocsimat ismerem rendesen meg a dologat 90%-át ismerem
Miquel
Azért megnézem, hogy fog ott tartani a magyar emberek életszínvonala 20-25 év múlva, hogy az autó egy simán eldobható 2-3 évre vett kis semmiség legyen.......
Kérdező:
Attól függ, ha jót hallok róla, akkor vinném hozzá simán. Egyik rokonunknak van szervize, mindig emleget valami csajt, hogy az milyen jó szerelő, jó lenne vele dolgozni :D
Miquel
Ez meg már most is így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!