Slash1xhun kérdése:
Megéri 2017-ben 2-es golfot venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagy álmom, egy majdnem porig ültetett, nyomtáv szélesített 2-es golf, viszont nem mai darab és sajnos a Volkswagenek szeretnek korrodálódni. Az érdekelne, hogy ennél az autónál mennyire gyakori ez a betegség? Amit most kinéztem, az egy 85-ös 1.6-os GTD, ránézésre szépnek szép, viszont nem örülnék neki, ha 1-2 év múlva szét esne alattam.2017. júl. 24. 12:01
11/12 anonim válasza:
Igazából, ha megtudod magadnak csinálni a szervizeket(nemnehéz) Lengőkar csere gömbfejjel, vezérléscsere, szijak kuplung mittudomén, és van kedvezményed vagy ismersz valakit akinek van kedvezménye bárdiba zsuba unix stb akkor filléres. De tényleg. Kötsz rá egy kedvezményes biztosítást, megcsinálod amit megkell rajta költesz rá mondjuk egy 100ast akkor már műszakilag nemlesz tulságosan szar. Utána foglalkozhatsz a kulsejével. A lényeg Motor váltó futómű legyen jó és a kasztni ne legyen szita. A többi csak sallang. Én most fogom lecserélni az enyémet egy ventora. igazából mostis jó csak 4 év alatt meguntam és tényleg full fapad az egész. Na meg igen csattansz vele meghalsz.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hát igen, lehet majd ha úgy állok anyagilag és idővel. Akkor befektetek, hobbiból egy kettesbe :) Addig meg, nézek valamit, amivel a világból is kimehetek.
2017. júl. 24. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!