A Samsung Galaxy S6 Edge megéri még 2017-ben?
Samsung s6-ost vennél?
Szerintem nagyon jó kis telefon, ha van rá pénzed és ilyet szeretnél mert tetszik simán vedd meg szerintem.
Már most ne. Az egy évvel ezelőttit (azaz most s7) még szabad, de korabbit már nem érdemes.
Nekem is az van, jónak jó még bőven, de már nem hiszem, hogy jön rá több főverzió, csak egyre régebbi a hardver is, stb. Újonnan már nem venném meg.
Komolyan emberek hol a f@@szomba éltek??
2-3 éves telefon már nem jó??
Az ilyen emberek valami királyi családból jöttek vagy mi a retek?
#4 és te hol élsz? Merthogy nem ezen a világon, az biztos.
Az úgy megvan, hogy jelenleg a hardverpiac (mobilprocesszorok stb) olyan ütemben fejlődik, mint semmi??
Ha igen, akkor miről beszélünk?
Senki nem mondta, hogy nem jó. Azt mondtuk, hogy egy 2-3 éves modellt, nem érdemes most venni. Legyen az samsung, sony vagy iPhone. Mert van jobb alternatíva ugyanannyiért..
#4 és #5:
#4 neked adok igazat, de nem mindenkit érdekel az hogy mik a szoftverfrissítések stb. nem is érdekli őket, felesleges tényként kezelik, csak a később gombot ismerik. De igaz, van aki azért vesz telefont hogy tudjon telefonálni meg üzenetet írni, esetleg képet csinálni. Én engem speciel érdekelnek ezek a dolgok mint téged, de sajnos nem tehetem meg hogy évente váltogassam telefonom (főleg nem csúcskategóriásokra), sem a Magyar emberek többsége.
#5 attól még nem kell valakit lehülyezni mert ő neki számit az hogy milyen a teleflnja, vagy csak ez az egyik hobbija.
Kérdezőnek pedig: Ha arra kell amit fent említettem (telefonálás, üzenet, kép, zene stb) és a keret se nagyon magas akkor abszolút megéri szerintem. De avval kell számolni hogy már egy 2 éve forgalomban lévő telefont veszel, ami esteleg hamarabb tönkremehet. De nem sokat számít ez.
Na a számokat jól elrontottam. Mindegyikből vonjatok le egyet.
4=3
5=4
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!