Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy a5 2017 vagy...

Samsung galaxy a5 2017 vagy Samsung galaxy j5 2016?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 19:30
 1/4 Trevor. ***** válasza:
0%
A5 (2017). De inkább egy Honor 8 az árán.
2017. jún. 25. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Semmikép ne vegyél kínai Honor, Huawei, Lenovo telefonokat sosem! Tapasztalatból mondom, hogy a féléves (2016 végén megjelent) Lenovo készülék nálam összeokádta magát, fagy, akad, stb... A másik legnagyobb probléma a hangminőség fülesen: Ha neked fontos, hogy jól szóljon, akkor sose válaszd ezeket! A legjobb DAC-ok általában a Samsung, LG készülékekben vannak. Én a Samsungot ajánlom, több éve használok Samsung készülékeket (egészen az S2-től) mindegyik hibátlan volt, ÉS MIND MŰKÖDIK A MAI NAPIG! Novemberben szerettem volna egy másik telefont amit munkába viszek, amire annyira nem kell vigyázni, hát mondom kipróbálom a Lenovo K6 Power készüléket, mert mindenki agyondícsérte. Egy kalap ** az egész, fél év után már annyira rossz, hogy muszáj a szeretett Samsungomat hordani mindenhová, de ez van! Ha telefont választasz, akkor mindenképp Samsung. Ja.. és A5 2017-em van, gyönyörű készülék! Sosem bánod meg, ha ezt veszed! Üdvözlettel: LegenDD
2017. jún. 27. 15:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem én is galaxy a5 2017 mellett döntök :$
2017. jún. 28. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért rossz az összes kínai márka, mert neked a Lenovod rossz volt, kedves 2-es válaszoló? Lefogadom sosem volt még minőségi kínai telefonod, csak a divat szöveget nyomod :DDD
2017. nov. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!