Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új 2017-es Suzuki Swiftről? Megéri ilyen új autót venni majd 3-3,5m-ért?

Figyelt kérdés
[link]

2017. márc. 29. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az Új Ignis sokkal jobban tettszik.
2017. márc. 29. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Még a fapados verzió is több lesz ennél..

Az új Ignis kerül fapadossan ennyibe.

2017. márc. 29. 10:50
 3/13 A kérdező kommentje:
új autó 3m
2017. márc. 29. 11:33
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
Még nincs fent a suzuki oldalán, kereskedelemben nem kapható, tehát csak tippelni lehet egyenlőre az árát. Szerintem közelebb lesz a 4 millióhoz, mint a 3-hoz.
2017. márc. 29. 11:47
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem az új Swift áráért kapható 2-4 éves német/japán autóknak magasabb a használati értéke, tehát nem, nem éri meg.
2017. márc. 29. 11:57
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Megéri. Aki új autóba gondolkozik,az szánjon rá minimum 3 millát. A sok dácsia,új ladatulaj majd 100 ezer km után rájön h miért jutott 1-2 misiért új autóhoz. Suzuki is, mint marka tett már le az asztalra,elég komoly megbízhatósági referenciákkal rendelkezik. Normális új autó ára itt kezdődik,ezalatt csak parasztvakítás a "kisembernek is elérhető új autó bagóért" dácsia meg lada címen. Azok sem az emberek iránti lelkiismeret miatt kerülnek kevesebbe,hanem mert 10 évet nem fognak elmenni (gazdaságosan egyáltalán).
2017. márc. 29. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
#5-ös vagyok. Véleményt kérdezett a kérdező és én azt is írtam: "Szerintem..." Ezért miért kellett lepontozni?
2017. márc. 29. 12:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Nekem csak az új Swift tetszik, főleg belülről.

Ilyen Daciat, Ladákat biztos nem vennék, azért minőségileg a Suzuki alatt helyezkednek el, motor váltó is rosszabb.

Fontos még, hogy nagyon dicsérik az új Swift motorját, városban is 5 litert fogyasztott a tesztelőknél. Nekem ez a legfontosabb érv mellette.

Én egyedül vagyok, szóval nincs szükségem nagyobb autóra, a használt autókból meg kiábrándultam, a jelenlegin 1m-t buktam 2 év alatt, és még 1m-t kéne rá költenem, hogy tökéletes legyen, ne legyen nehéz a kormány, ne legyen hangja a klímának, xenon gyengén világít, havonta kiég valami ízzó, szivárognak a folyadékok, stb, minden működik, csak nem tökéletes.

1 tulajtól vettem, leinformálható autó, vezetett szervizkönyvvel, ettől többet nem tudtam tenni, ez van, én már nem fogok használt autót venni, úgy is mindenki akkor adja el, amikor már megette a kenyere javát.

Ezekben a 2 éves használt autókban meg nem hiszek, vagy azért adják el, mert nem vált be, vagy törve volt. Nyugaton se hülyék annyira, hogy csak 2-3 évre tervezzenek egy új autóval.

4 évtő öregebb autón meg már mindig lesz valami szerelni való.

Legnagyobb érv az Suzuki mellett, hogy nem kell vezérlést cserélgetni, gyertyát is csak 100 ezer km után, és mivel bevált, jó a híre, jól tartja az értékét is a használt piacon.

2017. márc. 29. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

1994 óta most hajtom az ötödik suzukimat. soha nem romlott el egyik sem, pedig mindegyik automata volt, és a mostani 1.5-ös GS is az.

Semmilyen autót nem éri megvenni. Vagy kell, vagy nem.

Ha mégegyszer vennék új autót, akkor is csak suzukit. eddig még nem hagyott ott sehol.

az igaz, hogy még az olajcserét is magam végzem.

2017. márc. 29. 14:06
 10/13 anonim ***** válasza:
15%

Nekem újan 30 000€ alatt nem is kéne autó. Persze ez én vagyok. Bár pénzem nincs rá.

Én inkább azt mondom, hogy használtam vegyél valamit ennyiért. Bár ha nagyon tetszek ez és nem kell használt akkor lehet. Biztosan nem rossz.

2017. márc. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!