Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új 2017-es Suzuki Swiftről? Megéri ilyen új autót venni majd 3-3,5m-ért?

Figyelt kérdés
[link]

2017. márc. 29. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak meggyőzni, csak egy érv a 2-4 éves kocsik mellett. Ha lízingből lejártat veszel, nem érhet nagy csalódás, mivel azokat mindig szakszervízbe hordták, ráadásul itthon.

Én ilyet vettem és le is tudtam informálni. Kiderült, hogy megnyomták a bal első ajtaját, ezért azt komplett cserélték szakszervízben. Ennek tudatában mégis megvettem.

Miután elhoztam a kocsit kiderült, hogy kicsit zajos a klíma. Szakszervízbe elvittem, gariban cserélték a kompresszort, egy vasamba se került, pedig 4 éves használt autóról van szó.

2017. márc. 29. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézzd meg a műszaki adatait. Azt olvastam a hasa alja 12 cm-re van a főldtől. A jelenlegi 14 az is q-va alacsony.

Gondolom otthon is mell magasságban vannak az ajtó kilincseid, mint ennek a hátulján. Q-ve ergonómikus. Tehették volna a tető közepére is, annál azért jobb.

hogy nyílik a hátsó ajtaja? Fotón nem látszik rajta semmi kilincs szerűség. 800 + kg. Nem egy T-72-es. A mostaniban van hagyományos 4 sebességes automata.

Az ignis ben csak robotizált. Kíváncsi vagyok ebbe milyet tesznek. Sajnos kezd kihalni a hagyomásnyos. Nekem 2014-es van automata. Még egy izzó nem égett ki benne

45.000 kilométer alatt. Van egy öreg swift is a családban. Autószerelők rémálma. Ritkán kell rajta valamit cserélni. Soha nem ragadt az út szélén.

2017. ápr. 6. 11:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Állítólag az új elég jó. Nem zabál, jól megy, de ezt csak 10-15 év múlva derül ki. A régi 20 éves Suzukinkat most adtuk el - még mindig nagyon jó volt, de 2 gyerekhez már kicsi. Szomszédoméknak 98-as Suzijuk van, majd 400000 km-rel. A szokásos dolgokon kívül egyszer cseréltek benne generátor csapágyat.
2018. jan. 29. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!