Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Három akkumulátor közül...

Három akkumulátor közül melyiket válasszam? Varta E9 Varta E13 Varta D24

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 24. 09:01
 1/4 S.M.G. válasza:
Attól függ mekkora magasságúat akarsz,és mekkora legy az Ah erőssége? Én a nagyobb Ah-t választanám! :)
2017. júl. 24. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem vált be a személyautóba sem a Varta, sem a kamionokba. Talán ha 3 évet birnak.

Ellenben az EXIDE az mindegyikben szuperül működött. Volt amelyik 8 évet birt.

2017. júl. 24. 09:59
 3/4 crudy ***** válasza:
Hat igen a varta nem arrol ismert h sokaig birja. Tenyleg ilyen 3-4 eveket szoktak birni kamionba meg kifejezetten szidjak. Egyebkent az indito aramot az auto szabja meg. Ha az meg van akkor minel nagyobb a kapacitasa annal jobb, kevesebb lesz az eselye h egyszer reggelre lemerul.
2017. júl. 24. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:

A Varta Black-et felejtsd el. A Varta Blue még elmegy, de abból nem 70Ah-t néztél, hanem csak 60Ah-t. Az ára miatt?

Amik szerintem nagyságrendekkel jobbak a Vartánál: Exide, Banner (és még egy pár számodra noname akku, pl: 4Max, JP, ABS)

2017. júl. 24. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!