BMW E36 320i Coupe Akkumulátor. Bosch, Banner vagy Varta legyen, ti melyiket ajánlanátok?
Most halt meg az akkumulátor az autóban valami márkátlan szar, így veszek egy másikat ezért szeretném megkérdezni hogy ki milyent ajánlana bele, lehetőleg olyanok írjanak ide akiknek ilyen típusú van, vagy hasonló és nekik bevált az aksi.
Amgy: 1997-es 150LE benzines.
72 vagy 64 Amperosat vegyél bele.
Igazából mind a 3 elég jó, nem tudnék dönteni, talán valami eladót kérdezz meg ha autós boltba veszed. Én 328-ba egy márkátlan szart vettem.
Köszi a gyors válaszokat!
Egyébként A Bosch ki is zártam mert eszméletlen drága, így marat a Varta vagy a Banner.
Az baj ha az indítóáram pl kisebb vagy nagyobb? Ebben a bmw-ben utána néztem és azt írja hogy 780A kell de nem találok csak 700A 740A és 800A-sokat.
5/5 Köszönöm a választ!
Szóval azt mondod hogy mindegy, valószínűleg akkor most veszek bele egy 700A-st mivel már a 800A nem fér bele a keretbe és amgy is azt írtad hogy 650A -15°C ban pöcre indult akkor a 700A nem lesz gond.
Pont találtam akciósan a netten egyet ami bele fér a keretbe.
Vélemény?
Szerintem okés,először én is bannert akartam.Aztán gyári akku lett 75Ah 800A-es :)
nézd...: [link]
itt felhoz jó pár akkut neki 640A-eseket is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!