VARTA Blue Dynamic vagy BOSCH Silver S4? Esetleg más akkumulátor? Pl. Jászakku, Banner stb?
Köszi a válaszokat!
Igazából az érdekelne még, hogy a valóságban van-e jelentősége annak, hogy a fent írt 12V 40Ah mellett a Bosch és Varta 330A, a Jászakku ill. Banner 300A és pl. a Rocket márkájú 340A. Viszont ez utóbbinak még a fotója is elég silány minőséget mutat...
Ha a pénz nem számít, Bosch, Banner, Exide.
A Jász nem rossz, nekem 4-5 évet elment.
Eddig 1 Vartám másfél évesen elpusztult, most vettem a 3. jászakkut, midegyik elment 3 vagy 4 évet. Ha kockáztatok, valószínűleg elment volna mindegyik még egy telet.
Egyszer télen "kölcsönadtam" a 2 éve pincében lévőt, úgy raktam a másikba, ahogy felhoztam, azonnal indította a másik autót. Ne feledd, az akku meleg pincében volt.
Ez, amit kérdezel Boschból, Vartából a kék már egész tűrhetőek.
Sokan veszik a fekete áruházi "basic" kategóriás Boscht meg Vartát aztán telesírnak minden fórumot, hogy ilyen sz. meg olyan sz.
A 40Ah-ból gondolom, hogy valami kis benzineshez kellene. Abba szerintem tökéletes. Indítóáram tekintetében 10-20A nem igazán számít ilyen motornál.
Nekem 780A indító áramú (ha jól emlékszem...) van 77Ah-a Bosch Silver S5-ösből. De az én autóm dízel + van benne gyárilag egy elektromos kiegészítő fűtés, ami indítás után 10-12 percig 80A-t vesz fel. Szóval nekem kell a kapacitás meg a nagy indítóáram. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!