Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VARTA Blue Dynamic vagy BOSCH...

VARTA Blue Dynamic vagy BOSCH Silver S4? Esetleg más akkumulátor? Pl. Jászakku, Banner stb?

Figyelt kérdés
Konkréten 12V 40Ah jobbosról lenne szó...

2014. jan. 29. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi mindig Vartát használunk, sose volt vele baj. Jászakku és társait felejtsd el.
2014. jan. 29. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Varta és a Bosch is jó, a többi szerintem felejtős, esetleg Banner szóba jöhet
2014. jan. 29. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
A Varta és a Bosch két tök egyforma akku, bármelyiket veheted, de véleményem szerint a Banner vagy az Exide jobb minőségű. Nekem a Jászakkuval sincsenek rossz tapasztalataim. Volt egy 6 éves 44Ah-s aksim, ami problémamentesen működött még, amikor eladtam az autóval együtt.
2014. jan. 29. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából az érdekelne még, hogy a valóságban van-e jelentősége annak, hogy a fent írt 12V 40Ah mellett a Bosch és Varta 330A, a Jászakku ill. Banner 300A és pl. a Rocket márkájú 340A. Viszont ez utóbbinak még a fotója is elég silány minőséget mutat...

2014. jan. 29. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy az indító áram az. Szóval nagyobb motorokhoz olyan akksit szoktak, ami nagy áramot ad le kis ideig, mert ott nagy a motor. De személyautóhoz mind1 ez szerintem.
2014. jan. 29. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Varta vagy Bosch leginkább, szerintem a Banner is simán, én más márkában nem bíznék nagyon.
2014. jan. 30. 00:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha a pénz nem számít, Bosch, Banner, Exide.

A Jász nem rossz, nekem 4-5 évet elment.

2014. jan. 31. 02:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Eddig 1 Vartám másfél évesen elpusztult, most vettem a 3. jászakkut, midegyik elment 3 vagy 4 évet. Ha kockáztatok, valószínűleg elment volna mindegyik még egy telet.

Egyszer télen "kölcsönadtam" a 2 éve pincében lévőt, úgy raktam a másikba, ahogy felhoztam, azonnal indította a másik autót. Ne feledd, az akku meleg pincében volt.

2014. jan. 31. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez, amit kérdezel Boschból, Vartából a kék már egész tűrhetőek.

Sokan veszik a fekete áruházi "basic" kategóriás Boscht meg Vartát aztán telesírnak minden fórumot, hogy ilyen sz. meg olyan sz.

A 40Ah-ból gondolom, hogy valami kis benzineshez kellene. Abba szerintem tökéletes. Indítóáram tekintetében 10-20A nem igazán számít ilyen motornál.

Nekem 780A indító áramú (ha jól emlékszem...) van 77Ah-a Bosch Silver S5-ösből. De az én autóm dízel + van benne gyárilag egy elektromos kiegészítő fűtés, ami indítás után 10-12 percig 80A-t vesz fel. Szóval nekem kell a kapacitás meg a nagy indítóáram. :)

2014. febr. 15. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!