Kb hány lóerő kell ahhoz hogy szépen tudjak gumit füstöltetni?
HAdjuk az igénytelen vizes úton, meg fáradtolajat öntök a gumi alá, meg felemelem kicsit a hátulját, meg hasonló ötleteket.
tudom hogy rengeteg mindentől függ de vegyünk alapul egy 1998as 325i-t:
kb 170 lovas, ezzel már lehet valamit kezdeni? egy szép gumifüstölést, vagy egy szép driftet már ki lehet belőle hozni, vagy ez még kevés lóerő ehhez....
Jah és csak hátsókerék meghajtású kocsikra gondolok....
legyen az bármi....
Az már harmadlagos :)
Mit ér az erő, ha nem tudod kezelni?
Aki gumit akar égetni, meg driftelni, annak 80Le is elég.
Én tudtam gumit füstöltetni. VW Golf I, 1.5 szívódízel, max. 50 LE. Száraz, olajmentes úton. Tudni kell, mit csinálsz.
Ja, és a Golf elsőkerekes, nehezebb gumit égetni, mint egy hátsókerekessel. Technika = tudás.
sztem nem nehezebb, sőt, hátsókerekesnek nehezebb kipörögni nem??? elöl van a súly, tol mindet maga előtt, az első meghúzza a dolgokat, és ezáltal kipörög, hamarabb....sokkal...
trabival is lehet kapartatni simán...de ladával ugyanazon körülmények közt mégsem. Akkor?
jó de én nem akarok 3 pedált egyszerre kezelni ,ahnem mint írtam az izomautók példáját....
egyesbe rakom gáz, kib*szom a kuplungot, majd padlógáz, és füstöljenek a hátsó kerekek érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!