Tábori Tuning motorkerékpár szervizről (Bp. IV. K. Templom u.3) mi a véleményetek? (Ár, Ár-érték arány, minőség stb. )
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 14:47
1/4 anonim válasza:
Drága
Minősége az felső fok!
De szerintem pl. simsonnál kisebb motoroknál nem éri meg oda menni.
2/4 anonim válasza:
gáz
haverom oda vitte, fele panelcsavar nem lett visszarakva, más alkatrész került oda mint kellett volna stb
3/4 anonim válasza:
50-es vizes minarelli blokkos f15-ösömet hozzájuk vittem. Kopott rosz import robogó volt. Bő 10 éve 80.000ft volt a felújítás, majd eladtam, de utána még öt évvel az eladás után is rajongott érte az új gazdája. Nagyon erős lett és hibátlan. Dràga, de jók! Mindenképp ajánlom őket!
4/4 anonim válasza:
Egyszer mentem hozzájuk (hírnév miatt), S51-es első lánckerekét és láncot cseréltetni.
Drágán csinálták, de azóta is üzemel a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!