Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a6 első autónak?

Audi a6 első autónak?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok , nem volt még saját autóm,mert tudtam,hogy milyen kocsit akarok,az nem 6-700 000 lett volna.

Netto 190'000-es fizetésem van. Néhány szám

Ám van,amit fizetek kb 50 000Ft összesen. Van megtakarításom is.

A kocsit készpénzre akarom,mert ha úgy van akkor még eladni is tudom,nem leszaz,hogy hitellel terhelt vagy akármi.

2005-2007-eset néztem 2-2,5 millióert a 224 lóeroset ,bár nem kellene ekkora motoros.

Milyen autó az a6? Jó lesz ez mindennapi használatra? Főkent lakott területen.

Félek egy kicsit,de akarom ezt az autót. A saját káromon " szeretek" tapasztalat alapján tanulni, nekem nem elégha valaki azt mondja,drága..

Sok ilyen van az utakon,nem hinném,hogy tulajdonosai milliós fizetéssel rendelkeznének.

Ha nem is ezt,de mindenképpen audit akarok minimum 2005-től.

2017. júl. 21. 10:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod ezt az autót, akkor meg fogod venni, akárki akármit mond. Azért elmondom. Lakott területre ésszerűtlen ekkora autót venni ekkora motorral. Ha soha nem kell szervizbe menned, akkor is nagyon drága lesz a fenntartása (fogyasztás, kötelező, teljesítményadó). De jó eséllyel kell majd menned szervizbe mert egy ilyen korú A6-ban több százezer kilométer van már. És egy prémiumautónak nem két fillér a javíttatása.
2017. júl. 21. 11:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt mi a kérdés ha a saját károdon akarod megtanulni?

De nem árt ha számolsz. Kalkuláld ki a biztositást , mert ki tudod előre . Meg a többi kötelezó fizetni valót is. Fogyasztást is kb lehet előre tudni. Csak a nagy javitásokat nem tudod előre bekalkulálni, ami lehet meglepetés és nagyon húzós is.

Bár én régen is úgy számoltam hogy a fele jövedelmem ment a számlámra, a többit meg felélhettem, vagy elszórhattam.

2017. júl. 21. 11:02
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Vegyél nyugodtan, gondolom ez a 3.0TDI. Azt azért kalkuláld bele, hogy a vezérléscsere minimum két havi fizetésed lesz :)

Egy garnitúra normális 18-19-es gumi sem fog kijönni egy havi fizudból :)

2017. júl. 21. 11:07
 4/18 A kérdező kommentje:

[link]

Egy példának belunkelem ezt,ilyesmire gondolok.

2017. júl. 21. 11:09
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Ó jaj...a millios igenyek megint talalkoztak a filleres penztarcaval.......

De ha te a sajat karodon szeretsz tanulni akkor hajra.......

2017. júl. 21. 11:11
 6/18 anonim ***** válasza:
21%

Én sírva fakadnék, ha gumizni kellene :D

[link]

Óra szerint 290 000, a valóságot senki nem tudja. Ha letérdel a váltó - márpedig le fog - akkor a felújítás 2-4 havi fizetésed :D

Szerintem kettőt vegyél, az a tuti :D

2017. júl. 21. 11:15
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Én több, mint háromszor annyit keresek, mint te és nem merném megvenni. Egy ilyen autó fenntartása még akkor is milliós összeg évente, ha nincs semmi baja. Ha meg baja van, akkor a gatyádat is elviszi.
2017. júl. 21. 11:15
 8/18 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Mindegy mit mondunk, vedd meg.

Megveszed, nagyon tetszik, nagyon jó vezetni, tetszik csajoknak. Aztán használod, sokat kell tankolni, na meg a biztosítás... de rohadt jó autó, megéri. Aztán költeni kell rá, életed első autója, tapasztalatod nincs szerelés terén, vagy széttaknyolod és csak az alkatrészt fizeted ki (ami nem 5Ft), vagy fizetsz a szerelőnek keményen és egyben marad a kocsi. Nem baj, megéri mert rohadt jó a kocsi.

Legyünk optimisták nem töröd össze (kétlem), nem lakod le mert máson spórolsz és ki tudod fizetni amit kell, így 1-2 év múlva vakarózol hogy na... Öregszik a kocsim, egyre kevesebbet ér, de nem tudok pènzt félretenni hogy újabbat vegyek mert ez elviszi mindenemet. Jah, eltelt 2 év és semmivel nem jutottam előrébb, ha így megy tovább 40 évesen is itt fogok toporogni.

Ha megveszed, akkor később bánni fogod hogy nem volt eszed és a pénzt nem a jövődbe fektetted be hanem eltapsoltad.

Ha nem veszed meg, akkor később bánni fogod hogy nem jampizhattál egy ilyennel amikor még megtehetted...

Mindenhogy szívás :D

2017. júl. 21. 11:20
 9/18 A kérdező kommentje:
Alianznál a casco biztosítás 71286 ft
2017. júl. 21. 11:32
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem a te autód az, de ha nem kenyérre kell a pénz akkor vedd meg. Egyszer vagy fiatal. Viszont mindig legyen azonnal elkölthető 2-300 E Ft-od. Ezeken az autókon bármikor befigyelhet egy ilyen kaliberű javítás.

Valóban nem mindenkinek van milliós fizetése (jövedelme) aki ilyen autóban ül, de náluk általában csak amortizálódik az autó, mert a szinten tartásra sem jut elég pénzük. Kívül lehet hogy csillog az autó, de műszakilag lehet hogy egy trágyadomb, sőt, biztosan az lesz idővel, csak kérdés hogy mennyi időt töltött már el az autó, egy nem milliós fizetésű tulajnál.

2017. júl. 21. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!