Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportos kinézetű autókkal...

Sportos kinézetű autókkal bunkóbbak az emberek az utakon?

Figyelt kérdés

A barátomnak egy sportos japán autója van. 100%-ig gyári, és normálisan közlekedik vele, szóval nem mindenkivel kekeckedős tuningcsodáról van szó.

Az utakon nagyon meredek dolgokat tapasztalunk... Az lényegében mindennapos, hogy előzésnél nem akarnak visszaengedni a sávunkba, de húzták már ránk a kormányt, dobtak utánunk üveget, meg hasonló dolgok.

Édesapám egy skoda fabiaval jár nagyjából ugyanannyit kocsival, mint mi, és vele csak ritkán viselkednek így, édesanyámmal szintén (opel Corsa).

Azért ilyenek az emberek, mert sportos a kocsi? Ennyi elég ahhoz, hogy az életünket veszélyeztessék?

Mit lehetne csinálni, hogy ne legyenek ilyenek velünk? A barátomért borzasztóan aggódok mindig, én meg az ilyenek miatt nem merek már vezetni, pedig relatíve friss jogsival kellene gyakorolnom, de a Suzuki tanulóautóban nem ért ilyesmi atrocitás, és nem értem, hogy mi ez...??

2017. júl. 18. 12:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaj, ezt a válaszod nem is láttam..

Nem celica :)

Hú, hát a méterekkel bajban vagyok, inkább a "huszonkettő" trükköt szoktam alkalmazni, meg egyszerűen érezni, hogy mi az, ami elég messze van.

Amúgy időközben lehetséges, hogy rájöttünk a dologra: Amerikai gyártmány az autó, úgyhogy amcsi szabvány fényszórók vannak benne. Ez lehet zavaró az előttünk menőnek annyira, hogy emiatt kockáztassa az életünket?

(néztünk már eu-s szabvány fényszórót, de eleve egy évbe telt, mire találtunk az ország másik felében, aztán kiderült, hogy nem is kompatibilis, nem megy bele a mostani helyére...)

2017. aug. 11. 15:47
 12/12 A kérdező kommentje:
De elvileg lassan beruházunk egy kamerára, akkor tudok szolgálni videókkal, ha annyira hihetetlen a helyzet :D
2017. aug. 11. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!