Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300 000 forintból ti milyen...

300 000 forintból ti milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés

2017. júl. 16. 21:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Halk és jól működik amikor vettem minden szelep tág volt mint az a bizonyos (fekete lyuk ) most jól megy semmi baja, na így érthetőbb.
2017. júl. 17. 14:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy magyarázkodnom kéne, legyen elég annyi, hogy nem melóba járásra vettem a biciklit.

Arra van egy 3 milliós kocsim.

Szóval továbbra sem értem miért elítélendő egy 300 ezres bicikli. Más ennyi pénzt cigire, piára, plazma tv-re, iphone-ra vagy gamer pc-re költ.

De látom, itt a sok ex-komcsi.

Nyilván, aki nem szakadt ladával jár, az megérdemli, hogy ellopják mindenét. Ez a tipikus kommunizmusból itt ragadt gyökér mentalitás.

Előre proletárok, dögöljön meg a szomszéd tehene!

2017. júl. 17. 21:59
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mivel felvidéki vagyok (Szlovákia) szóba jött otthon a Skoda felícia is a megfelelő árú és mennyiségű alkatrészek miatt. Egy 21 éves egyetemista srác.
2017. júl. 17. 22:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Semmilyent. Nem tudsz. Vagyis tudsz, de. Fent tartás? Megveszed az autót 300 ért. Átíratás, biztosító, súlyadó? Ha megvetted szerviz kell. Vezérműcsere, ékszíjcsere. Szürök, olajcsere. És akkor már 600-nál jársz. Ha csak ennyi pénzed van és nemtudod fent tartani akkor hagyd. 300 ezerből nagyon öreg kocsit tudsz csak venni és mindig előfog jönni valami baj.
2017. júl. 18. 18:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Amúgy én 900 ezerért vettem biciklit. Mit szólsz? És ez a középkategória.
2017. júl. 18. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!