21/25 anonim válasza:
Halk és jól működik amikor vettem minden szelep tág volt mint az a bizonyos (fekete lyuk ) most jól megy semmi baja, na így érthetőbb.
22/25 anonim válasza:
Nem hinném, hogy magyarázkodnom kéne, legyen elég annyi, hogy nem melóba járásra vettem a biciklit.
Arra van egy 3 milliós kocsim.
Szóval továbbra sem értem miért elítélendő egy 300 ezres bicikli. Más ennyi pénzt cigire, piára, plazma tv-re, iphone-ra vagy gamer pc-re költ.
De látom, itt a sok ex-komcsi.
Nyilván, aki nem szakadt ladával jár, az megérdemli, hogy ellopják mindenét. Ez a tipikus kommunizmusból itt ragadt gyökér mentalitás.
Előre proletárok, dögöljön meg a szomszéd tehene!
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mivel felvidéki vagyok (Szlovákia) szóba jött otthon a Skoda felícia is a megfelelő árú és mennyiségű alkatrészek miatt. Egy 21 éves egyetemista srác.
2017. júl. 17. 22:03
24/25 anonim válasza:
Semmilyent. Nem tudsz. Vagyis tudsz, de. Fent tartás? Megveszed az autót 300 ért. Átíratás, biztosító, súlyadó? Ha megvetted szerviz kell. Vezérműcsere, ékszíjcsere. Szürök, olajcsere. És akkor már 600-nál jársz. Ha csak ennyi pénzed van és nemtudod fent tartani akkor hagyd. 300 ezerből nagyon öreg kocsit tudsz csak venni és mindig előfog jönni valami baj.
25/25 anonim válasza:
Amúgy én 900 ezerért vettem biciklit. Mit szólsz? És ez a középkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!