Miért, #8-as mi a bajod azzal, hogy valaki 320 ezerért (ami nem is hű de sok) vesz MAGÁNAK egy jó biciklit a SAJÁT pénzéből?
Tudod, nem mindenki él segélyből, mint te.
Az jobb lenne, ha venne egy szétrohadt golfot ugyanennyiért és odafüstölögne az orrod alá?
na, jellemzően a sznob, felfuvalkodott majmok finganak oda ilyen válaszokat egy ilyen kérdéshez.
320-ért biciklit...
picinyeim, egy 300-ért vett autó tovább elmegy a töredékéért még 3x ugyanannyit, mint a hozzá nem értésetekből adódóan megvett műanyag gagyitok.
de rázzátok csak a rongyot, ehhez értetek, semmi máshoz.
Hahu-ba beütöd, hogy max 300k vételár, benzin, ill. érvényes forgalmi, majd évjárat szerint sorbateszed őked.
Minél tovább legyen érvényes a forgalmi és minél kevésbé legyen rozsdás! A többi nem igen számít, ha a műszaki vizsgája csalásmentes volt (azaz biztonságosan lehet vele közlekedni).
"Tudod, nem mindenki él segélyből, mint te."
Mekkora arcod van... mégis mire?
Kocsira nem telik, és osztod az észt, mert vettél egy drágább biciklit?
Szrrá ázol rajta, vagy hőgutát kapsz 40 fokban, telibe kap a víz egy tócsába hajtó autóstól, ja meg jó büdösen érsz be melóba. De mindegy, a gyártósoron a többiek se szoktak fürdeni, mi?
Kicsit vegyél vissza az arcodból, mert gáz vagy.
De ugye azt nem gondoljátok komolyan hogy az a normális ha valakinek van egy 320 ezres bringája? Ha az bringás ember azzal jár mindenhova megértem de ha nem akkor pénzkidobás bár ez szerencsére nem az én dolgom. Amúgy egy bicikliért felesleges annyit kiadni. Nekem egy 100ezres Csepel bringán van ami nekem tökéletes de viszont autóra költők szépen.
A kérdező szerintem örül hogy nem kell többet nagyon tömegközlekednie. Eltudom képzelni hogy milyen jó érzés lehet neki. Én is nagyon örültem amikor meglett az első autóm,tehát húzzatok el messzire ha csak szúrkálódni tudtok és nem válaszoltak.
Milyen gondolkodás ez, hogy aki 300 felett vesz biciklit az meg is érdemli, hogy ellopják tőle ? Most komolyan saját magunk alatt vágjuk a fát mi magyarok? Ennyire?
Én vettem már 100 ezerért is autót, mai napig működik összesen rá lett költve 200 ezer és olyan halk, hogy csuda-csoda ez egy Ford Fiesta mk4 ( Mazda 121 LX)
Nekem Swiftem van 8 szelepes, ha a dugattyú gyűrű nem törik el örök autó, most lakatoltatom mi egy százasért ( 100 ezer ft) meg megcsináltatom a törött dugattyút.
Szóval : Fiestát ( ami Mazda csak így többen ismerik) vagy Suzuki Swiftet. F Astrával nekem nincs tapasztalatom, de mondták, hogy ne merjek 16 szelepeset venni mert gatyám rámegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!