Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet felkészülni egy...

Hogy lehet felkészülni egy nagy teljesítményű autó vásárlására?

Figyelt kérdés
Ha eddig még csak 200 LE alatti autó volt az ember kezei között, de szeretne egy 300 LE feletti autót venni, hogyan/kitől tudhat meg érdemi információkat, vezetési tanácsokat, hogy ne törje össze magát (sem mást) egy héten belül, illetve ne tegye tönkre a nagy értékű álmát?
2017. júl. 13. 15:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
kérdező: én vagyok, aki a lányra reagált. Nem, nem tör ki a feneke, mert tele van stabilizáló elektronikával. Ne aggódj. Ha pedig tesztelni akarod, akkor irány egy lezárt játéktér, és ott próbálhatod. Megnézed, mikor van az egyik katonai reptéren nyílt nap, vagy ilyesmi. De szinte biztos vagyok benne, ha belépsz egy ilyen amerikai autós fórumra, szívesen adnak ötleteket. A normál forgalomban meg semmi nem fog történni, csak a gurgulázó hangra figyel majd fel mindenki:) (ez a zebrán megcsúszás azért erős túlzás)
2017. júl. 14. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:
(ez a zebrán megcsúszás azért erős túlzás) - nem az, tapasztaltam, 2 evig jartam a gyari gumikkal es minden alkalommal mikor esett (vagy vizes volt az ut) a zebranal es egyeb feher utfelfesteseknel nyikorogtak a gumik pedig csak lenduletesen indultam el mint ahogy szaraz idoben szoktam. Amikor egy ilyen zold lampas elindulasnal gazt adok esetnel a farat majdnem nekivagta a melletem levo savban allonak, akkor onnatol visszafogtam magam es utaltam vizes uton menni. Az uj gumik mar nem produkaljak ezt...
2017. júl. 15. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!