Kamionosok/fuvarszervezők! Mi a helyzet a kamionok várakoztatásával?
Nem vagyok kamionos, de szeretem a nagy gépeket, sok videót nézek róluk. Pár kérdés merült fel bennem.
Nagyon zavar, hogy sokszor órákig/napokig váratják a kamionokat a cégek, mert nem szedik le a rakományt. Ennyire nem kell nekik az áru? Akkor feleslegesen rendelték meg?
Ilyen esetekben nem megy büntetés a cégeknek? Például kötbér a kamion állása miatt, mert ugye a várakozás ideje alatt lecsúszik a fuvarozó cég más szállításokról...
20
Ja világos. Neked nem kérdésed van hanem bosszant valami - irreleváns, hogy igazad vagy vagy nincs - és erről dühöngenél.
Biztos nem létezik a probléma. Talán beszélgessetek is kamionosokkal, és rájöttök, hogy nekem van igazam.
Húzzátok ki a fejeteket a s.ggetekből, ne csak a saját kis világotokból induljatok ki, az élet merőben más...
"Biztos nem létezik a probléma. Talán beszélgessetek is kamionosokkal, és rájöttök, hogy nekem van igazam. "
Megtettem, nem is a kérésedre, hanem mindig is voltak kamionos ismerőseim. Egyik dolog, hogy ők mindenért képesek sírni, azért is, ha mondjuk fúj a szél. Mondjuk ez természetes, mindenki a saját szakmájában tud panaszkodni. A másik dolog, hogy erről még senkit sem hallottam nagyon panaszkodni, hogy a cég váratja őket. Inkább az a gond, hogy néha nem tudnak időben odaérni, mert dugó van/ kevés idő van megadva/ egyéb problémák, tehát pont fordított a helyzet. Meg aztán a sofőrnek úgyis full mindegy, hogy kell várni, vagy sem, ez inkább a fuvarozó cég tulajának fejfájás. 2017-ben pedig nemhiszem, hogy van még olyan cég, ahol kilóméterre fizetnek, ha pedig van, akkor az egyéni probléma, az olyan sofőr illett volna már elmenjen másik céghez, ahol napidíjat fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!