Ezt az autót mennyiből lehetne használható, szép időtálló állapotúra feljavítani?
ezt így látatlanban elég nehéz megmondani....
festés 250-300e forintba kerül kb.
plusz pénzért adnak hozzá alkatrészeket ami jó mert nem lehet olyan könnyű már ehhez alkatrészeket találni.
motorikusan valószínűleg rendben lehet, régen még jó minőségű alkatrészeket használtak, nem mint manapság... már 25 millás audikba is gagyikat tesznek.
ha műszakilag rendben van akkor persze, hogy forgalomba kerülhet :)
élmény lehet egy ilyet vezetni az tuti, én kipróbálnám :)
Az utolsó baromságához egy gondolat.
Azok az extra tartós alkatrészek mind 50+ évesek... egeszi az idő. Ha használható hozzá kapott alkatrészek akkor is szerintem számolj 6-800.000et és akkor még csak üzemképes lett, én számolnék 1,5 millióval és akkor jó eséllyel OT is lehet, talán
Jaj, istenem!
Mire akarod használni?
Nekem is lett 8 éve egy ritka amcsi kocsim és mindenki keresztet vetett rám is és a kocsira is, pár héten belül.
Ez nem így működik!
Nyilván nem kapod meg ingyen az alkatrészeket, és nem is fogod 1 nap alatt házhoz kapni.
Százezrekről van szó, így látatlanban.
De nem kell az egészet 1 nap alatt leperkálnod.
Az internet "csodája", hogy keress alkatrészeket, és ha hetekig-hónapokig nem is kapsz semmit akkor se keseredj el!
Kitartást és sok sikert!
ui:
Mennyire vagy otthon a szerelésben-barkácsolásban?
Mert az sokat segít, ha sok mindent magad oldasz meg.
És mit számít, hogy azok a tartós alkatrészek 50+ évesek?
benne van a nevében, hogy TARTÓS
ha nem az esőn rohadt a kocsi és oda lett figyelve a motorra akkor jó állapotban vannak 50+ éves korukra is...
mellesleg ez német autó nem amerikai :)
1,5 millió erős túlzás szerintem.... 1 millió alatt bőven meg kellene állnia a végösszegnek, és ha motorikusan valóban jó és a kasztni sem rohad akkor a festés lesz a legdrágább manőver...
munkába járásra nem éppen jó ez a kocsi :)
erre már vigyázni kell, hobbi autónak, hétvégén menni vele 40-60km-ereket tökéletes lenne...
majd idővel el lehetne adni és talán még keresne is vele az ember pár forintot
Köszönöm az eddigi válaszokat, a gond az hogy nem vagyok autószerelő, de elbabrálnék vele. Úgy gondolom hogy ezek még nem annyira bonyolult konstrukciójú autók voltak, a motort is könnyebb lehet felújítani, eleve hozzáférni az alkatrészekhez könnyebb, nem úgy mint a mai agyonborításozott, tele kábelekkel stb. motorok.
Egyébként tulajdonképpen nem feltétlen ez a típus érdekel, csak egy ilyen korú és állapotú autó, lehetőleg hátsókerekes minden nemű korlátozástól mentes (elektronika) kis oldtimer. Hétvégi, élményt nyújtó autónak gondoltam, nem autópályára meg "csapatni" a földúton. Arra elég egy Lada is, kisebb érték.
Jó, akkor majd beszéljünk ha lesz legalább 20+ éves autód kedves válaszoló;)
Kérdező, Opel Manta?
Nem tudom melyik válaszolónak szántad "majd ha lesz 20+ éves autód"
nekem 24 éves Mercedesem van, ha lesz pénz jöhet a teljes felújítás, úgy 1 millióra számítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!