Szerintetek mennyire jo egy Chevrolet Camaro?
Figyelt kérdés
Igaz még csak 15éves lány vagyok, de szerelmes lettem ebbe az autóba. Nektek mennyire tetszik?2017. jún. 29. 23:31
1/8 anonim válasza:
Ha neked kéne tankolni, akkor is továbbélne a szerelem? :)
Amúgy melyik évjáratra gondolsz?
2/8 A kérdező kommentje:
2015, 2017. mindketto tetszik.
a google kepeknel talaltam 2018ast. az jon be a legjobban.
2017. jún. 30. 00:01
3/8 crudy válasza:
Benzin temeto es mar nepauto, gyarto oldalrol es piaci oldalrol is. De a legjobb a sornegyes 2.4es turbo motorja. Iiihistenem...
4/8 anonim válasza:
Tetszik, tetszik, de annyi pénzből már lehetne kapni egy 68'-as Camarot is. Az mégjobban tetszik.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
sosem voltam oda a regi tipusu autokért. nekem valahogy az osszes egyforma. de hat nem lehet mindenkinek ugyanaz a kedvence. es ezert jo h mindenki egyedi.
koszi a valaszokat.
ui.: a benzin tenyleg horror.
2017. jún. 30. 14:34
7/8 veterán vas válasza:
Hmmmm.
Az össze régi autó egyforma????
Szerintem pont fordítva igaz. A '70-es, '80-as évek előtt gyártott autótípusok között voltak igazi egyéniségek. Manapság mindenik valamiféle "kötelező trend" szerint épít autót. :(
8/8 anonim válasza:
Az újak nekem is jobban tetszenek. De a belseje nekem egyiknek se jön be. Német autókat jobban kedvelem (Audi, BMW).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!