Mi lehet a baja a kocsinak? Peugeot 307 cc 2. 0 benzin. Nem gyorsul, nagyon lassan indul el, de ha felpörgetem szép lassan 2 vagy 3-asban 3-4 ezer fordulatra és megnyomom akkor odaránt, és megy mint a rakéta.
Figyelt kérdés
viszont 3-4 ezres fordulatnál jobb oldald hallok benne némi surlódó hangot, nem tudom mi lehet. Nemrég voltam szerelőnél, megnézte és majd felhívom a srácot hogy mikorra van időpontja. de azért kíváncsiságból érdekel mit mondotok. Ezt mi okozhatja. Erre csok most jöttem rá, ott sajnos még nem tudtam hogy 3-4 ezernél kezd el nagyon húzni. Viszont valami surlódó és papapapa zó hang is van benne ilyenkor jobb oldalt, és lassan éri el ezt a fordulatot. lepadlózni hiába amíg nincs ezen a fordulaton, mint a tetű. a srác szerint a motor szépen jár, kipufogó valszeg rendben de azértmég akna alá megy majd. ment vele de akkor még nem tudtam hogy ez van benne, nem tudtam megmutatni neki.2017. jún. 23. 14:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!