Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a kocsinak?...

Mi lehet a baja a kocsinak? Peugeot 307 cc 2. 0 benzin. Nem gyorsul, nagyon lassan indul el, de ha felpörgetem szép lassan 2 vagy 3-asban 3-4 ezer fordulatra és megnyomom akkor odaránt, és megy mint a rakéta.

Figyelt kérdés
viszont 3-4 ezres fordulatnál jobb oldald hallok benne némi surlódó hangot, nem tudom mi lehet. Nemrég voltam szerelőnél, megnézte és majd felhívom a srácot hogy mikorra van időpontja. de azért kíváncsiságból érdekel mit mondotok. Ezt mi okozhatja. Erre csok most jöttem rá, ott sajnos még nem tudtam hogy 3-4 ezernél kezd el nagyon húzni. Viszont valami surlódó és papapapa zó hang is van benne ilyenkor jobb oldalt, és lassan éri el ezt a fordulatot. lepadlózni hiába amíg nincs ezen a fordulaton, mint a tetű. a srác szerint a motor szépen jár, kipufogó valszeg rendben de azértmég akna alá megy majd. ment vele de akkor még nem tudtam hogy ez van benne, nem tudtam megmutatni neki.
2017. jún. 23. 14:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!