Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kisfurgont javasoltok?...

Milyen kisfurgont javasoltok? Olyasmire gondolok, ami több mint 2 személyes tehát vagy elől 3 vagy pl. van hátsó ülés is.

Figyelt kérdés

Amik példaként előjönnek: Seat terra, seat inka, renault expressz.

Az érdekel melyik nincs aranyárban s melyiknél lesz kisebb a szervizköltség. A fiatoktól pl. óvva intettek de az említett renaulttól is.

2017. júl. 10. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
A hülyék óva intenek a Fiattól, meg a franciától, meg a Fordtól. Ezeknek általában soha nem volt még a szomszédjukban sem ilyen autó. Nem rossz az Expressz, sőt, a mi francia kisautó alapú, pláne ha szívódízel, az nem rossz. Az olaszoknál kevésbé jut eszembe ilyen paraméterekkel kisteher, de van a VW-nek is a Caddy pl. Ja, Fiatnak is van, a Doblo pl. de a Scudo biztosan 3 üléses.
2017. júl. 10. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Az általam említett seat terra egy spanyol autó amit különböző licenszekből raktak össze. VW motor, zastava fék, stb. De nekem azt mondták, hiába VW motor, attól műszakilag kb. a fiat szintjén áll. Volt nekem ez a tipus, meg is vagyok vele elégedve, de nem mindenáron venném azt ujra.

A Caddy egyesek szerint egy az egyben a Seat Inka, pontosabban az inka a licensz. Utóbbi a seat terra utódja lehetne. Ami zavar mindkettőben, hogy nagyon nagy a motorja, 1.9D, ami tehernél előny, de nálam nem lenne akkora nagy teherszállítás, ellenben így minden költség magasabb nála, még az alapfogyasztás is.

Alapvetően a Seat terra felé huzok, mert azt ismerem, de érdekelne minden más vélemény is.

2017. júl. 10. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Vegyél Partnert vagy Berlingót, szivó motorral. tökéletes , ha akarod 5 személyes ha akarod meg 2 és akkor 3000 liter a csomagtér.
2017. júl. 10. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!