Milyen kisfurgont javasoltok? Olyasmire gondolok, ami több mint 2 személyes tehát vagy elől 3 vagy pl. van hátsó ülés is.
Amik példaként előjönnek: Seat terra, seat inka, renault expressz.
Az érdekel melyik nincs aranyárban s melyiknél lesz kisebb a szervizköltség. A fiatoktól pl. óvva intettek de az említett renaulttól is.
Köszi a választ. Az általam említett seat terra egy spanyol autó amit különböző licenszekből raktak össze. VW motor, zastava fék, stb. De nekem azt mondták, hiába VW motor, attól műszakilag kb. a fiat szintjén áll. Volt nekem ez a tipus, meg is vagyok vele elégedve, de nem mindenáron venném azt ujra.
A Caddy egyesek szerint egy az egyben a Seat Inka, pontosabban az inka a licensz. Utóbbi a seat terra utódja lehetne. Ami zavar mindkettőben, hogy nagyon nagy a motorja, 1.9D, ami tehernél előny, de nálam nem lenne akkora nagy teherszállítás, ellenben így minden költség magasabb nála, még az alapfogyasztás is.
Alapvetően a Seat terra felé huzok, mert azt ismerem, de érdekelne minden más vélemény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!