Mit gondoltok erről?
Nem tudom manapság hogyan megy a KRESZ vizsga, utoljára 7 éve szereztem újabb kategóriát, viszont akkor egy teremben ültünk az érintőképernyők előtt és volt ott vagy 25 ember.
Na ilyen szituban, ennyi tanú előtt még a legelvetemültebb embert is nehéz lenne megkenni. Sőt, nem hiszem hogy a rendszer engedne újrázást, akkor valszeg elsőre kellene.
Így szólt a kérdésed: "Mit gondoltok erről?"
Én (#1) csak leírtam, hogy mit gondolok erről.
Az autósiskolának ehhez semmi köze.
A kresz vizsgát a közlekedési hatóság tartja, nem az autósiskolák.
Amúgy ne reménykedj, nincs ilyen. A vizsga végén a vizsgabiztos elbúcsúzik tőled.
Ha bepróbálkozol ezzel, akkor feljelent vesztegetésért.
Én is értelek, de sajnos ilyen kegyetlen az élet.
Elhiheted, hogyha elgázolsz valakit, mert elfelejtetted, hogy a gyalogosnak elsőbbsége van, az még sokkal szarabb dolog, mint az hogy te nem kapsz jogsit.
Vegyél valami nagy földet és akkor ott kedvedre autókázhatsz jogsi nélkül. Ha mindenképpen az emberek között akarsz közlekedni, akkor sajnos muszáj lesz megerőltetni az agyadat és megjegyezned a közlekedési szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!