Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A kérdésem az hogy B jogositvány szerzésnél lehetséges az hogy ez a tipikus ( kresz vizsgánál szinte mindig megbukok de aztán jön a nagy kérdés hogy na megoldjuk a problémád ? én mondok egy igent és akkor ugy zajlik le a dolog hogy újra vizsgázom a vizsgáztató megmondja a válaszokat és a vizsga biztosok meg szemet hunynak persze több pénzér cserébe)
2017. júl. 9. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy kresz vizsgát nem tud abszolválni kenőpénz nélkül, az jobb lenne, ha nem ülne autóba...
2017. júl. 9. 19:54
 2/14 A kérdező kommentje:
értelek de csak egy igen vagy nem választ kértem
2017. júl. 9. 20:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom manapság hogyan megy a KRESZ vizsga, utoljára 7 éve szereztem újabb kategóriát, viszont akkor egy teremben ültünk az érintőképernyők előtt és volt ott vagy 25 ember.

Na ilyen szituban, ennyi tanú előtt még a legelvetemültebb embert is nehéz lenne megkenni. Sőt, nem hiszem hogy a rendszer engedne újrázást, akkor valszeg elsőre kellene.

2017. júl. 9. 21:55
 4/14 10 deka farhát ***** válasza:
Megkérdezed a véleményünket, de csak igen vagy nem választ vársz? Egyébként a válaszom: lehetséges, de az ég óvjon attól, hogy valaha is kocsiba ülsz! A saját és másod életének, testi épségének védelme érdekében!
2017. júl. 10. 14:12
 5/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló egy szóval se mondtam hogy a véleményre vagyok kíváncsi csak egy kérdést tettem fel :)
2017. júl. 10. 19:22
 6/14 A kérdező kommentje:
meg esetleg olyan autós iskolák nevét ahol van ilyen de azt persze privátban :)
2017. júl. 10. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Így szólt a kérdésed: "Mit gondoltok erről?"

Én (#1) csak leírtam, hogy mit gondolok erről.

Az autósiskolának ehhez semmi köze.

A kresz vizsgát a közlekedési hatóság tartja, nem az autósiskolák.

Amúgy ne reménykedj, nincs ilyen. A vizsga végén a vizsgabiztos elbúcsúzik tőled.

Ha bepróbálkozol ezzel, akkor feljelent vesztegetésért.

2017. júl. 10. 19:57
 8/14 A kérdező kommentje:
értelek 1. de am azért akarnám így mivel nem jó a memóriám nagyon könnyen elfelejtek dolgokat és elhiheted elég szar az ha csupán emiatt nem lehet jogsim
2017. júl. 10. 20:18
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is értelek, de sajnos ilyen kegyetlen az élet.

Elhiheted, hogyha elgázolsz valakit, mert elfelejtetted, hogy a gyalogosnak elsőbbsége van, az még sokkal szarabb dolog, mint az hogy te nem kapsz jogsit.

Vegyél valami nagy földet és akkor ott kedvedre autókázhatsz jogsi nélkül. Ha mindenképpen az emberek között akarsz közlekedni, akkor sajnos muszáj lesz megerőltetni az agyadat és megjegyezned a közlekedési szabályokat.

2017. júl. 10. 20:28
 10/14 A kérdező kommentje:
hát igen eléggé depis is vagyok emiatt mertr gyerekkorom óta ez volt az álmom :(
2017. júl. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!