Miért ég az index (főleg BMW-nél látni)?
Figyelt kérdés
Esténként szoktam látni néhány autónál, főleg BMW, de Opelnél is láttam, hogy ég az index, ennek valami funkciója van, vagy csak jól néz ki?2017. júl. 7. 21:22
1/11 anonim válasza:
Lehet, hogy direkt, hogy éjjel jobban látható legyen, ne menjen neki valaki. De attól még neki fog menni egy béna balfḁsz, csak idő kérdése, ez ellen nincs védekezési lehetőség.
2/11 A kérdező kommentje:
Mármint menet közben a tompított mellett világított még az index, úgy láttam :D nem tudom mennyire szabályos :D
2017. júl. 7. 21:59
3/11 anonim válasza:
USA style
Jól néz ki, de itthon nem szabályos
4/11 anonim válasza:
Ja menet közben, azt hittem, hogy parkoláskor. Akkor passz.
5/11 anonim válasza:
Az lehet testelési hiba is a lámpában, Ladáknak volt nagy szokása, hogy a fékkel együtt az index is világított halványan.
6/11 anonim válasza:
simán USA piacra szánt modell
ott ez a követelmény, de itthon szabálytalan így közlekedni, át kéne alakítani
8/11 anonim válasza:
BMW-kben nincs is index,nem még hogy világítson is.... miről beszélsz?? :D
Am igen,USA style amire te gondolsz.
9/11 anonim válasza:
Az USA stylet még onnan ismered meg, hogy hátul nincs külön index helye, hanem a féklámpa villog.
10/11 anonim válasza:
Elől megcsinálják USA stílusúra a helyzetjelzőt. (USA-ban az index a helyzetjelző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!