Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem ledes indexeket,...

Vettem ledes indexeket, relét, illetve akkumulátort, majd elvittem villamosság szerelőhöz, hogy kösse be az akkut, mivel nélküle folyamat világítanak az indexek?

Figyelt kérdés

Nem tudja bekötni, mert nem termel a motor egyenáramot. Van itthon egyenirányító diódám, nagy munka lenne ezt bekötni, illetve működne?

Rieju MRT (am6). Azt mondta nem mer hozzányúlni, mert nem érti a működését. Nem hiszem, hogy nagy munka lenne.

2017. jún. 8. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem csak egy dióda... mi szabályozná az akku töltését?

Jó hogy nem akart a szerelő egy tákolást elvállalni, igaza volt.

2017. jún. 8. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
simson egyenirányító + egy akkutöltőegység? nem nagyon vágom, ezért csak találgatok.
2017. jún. 8. 21:24
 3/7 A kérdező kommentje:
létezik olyan feszültség szabályzó, ami átalakítja a váltóáramot egyenárammá?
2017. jún. 8. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Hú mi lenne ha ezt a kérdést most teljesen érthetően, magyarul írnád le, mert bocs de nem értem amit írsz.
2017. jún. 8. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha neki futnal megegyszer a kerdesnek? teljesen ertheto.
2017. jún. 9. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

"Vettem ledes indexeket, relét, illetve akkumulátort, majd elvittem villamosság szerelőhöz, hogy kösse be az akkut, mivel nélküle folyamat világítanak az indexek?

Nem tudja bekötni, mert nem termel a motor egyenáramot. Van itthon egyenirányító diódám, nagy munka lenne ezt bekötni, illetve működne?

Rieju MRT (am6). Azt mondta nem mer hozzányúlni, mert nem érti a működését. Nem hiszem, hogy nagy munka lenne."

Majd:

"simson egyenirányító + egy akkutöltőegység? nem nagyon vágom, ezért csak találgatok."

"létezik olyan feszültség szabályzó, ami átalakítja a váltóáramot egyenárammá?"

AZt odáig értem, hogy vettél LED-es index lámpát a motorodra. Azt nem értem mi köze a LED-es index lámpának az akkumulátorhoz, illetve, hogy mint jelent ez: "hogy kösse be az akkut, mivel nélküle folyamat világítanak az indexek?"

Mit jelent folyamat világítanak az indexek, és mit kell bekötni és minek ide akkumulátor? Bocs de tényleg nagyon érthetetlen amit írtál.

2017. jún. 9. 17:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Felhivtam a villamossag szerelot, es o mondta hogy vegyek bele akkut, azert vilagitanak folyamat az indexek, mert nincs bennr. (Ez azt jelenti, hogy mikor indexelek, a rele csak "zümmög" az indexek meg csak vilagitanak.)

Vettem akksit, elvittem hogy kosse be. (Az akksit.) Persze ezt ugy kellett volna bekotni, hogy vezetekelni az egeszet.

Mint kiderult a motor nem termel egyenaramot, ezert nem tudja beszerelni mivel az akku tolteshez egyenaram kell.

Most ott tartok, hogy rendeltem hozza egyeniranyito kockat. Ezzel ha minden igaz a valtoarambol lesz egyenaramom. Ha ez sikerul, akkor elvileg mar lenne ami toltene az akksit, viszont attol felek tul fogja tolteni. Vagy ezt a gyarilag beszerelt fesz.szabalyzo (motorba) tudja szabalyozni?

2017. jún. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!