Mi a véleményetek az alábbi jelenségekről itt a Gyakori kérdések közlekedés rovatában?
Néhány olyan fordulat, ami napi szinten megjelenik:
-Aki első autót akar, annak is legalább 2-3 hozzászóló BMW-t (jellemzően 18-20 évesek) vagy Audi-t ajánl, mert nekik is az van.
-Akiknek a fenti típusú autója van, annál a benzines 2000-es motorral szerelt gép se fogyaszt 7-nél többet városban (más típusból a hasonló motorral szerelt változat városban 10-et simán megeszik).
-Aki "átlag" használt autót akar venni az hülye. Miért nem vesz egy 10 éves, amúgy teljesen jó pl. Opel helyett 22 éves BMW-t mer az a királyság.
-A francia autó alapból sz*r, mert a szomszéd sógorának a kollégájának is folyton elromlik.. Nem sok olyan hozzászóló van, aki saját tapasztalatából okulva szidja a francia autókat.
-Sok első autós 17-20 éves eleve min. 100 Le-s, de inkább afeletti autóval rendelkezik. Aki tanácsot kér első autó ügyben azt leszólják, mert kinézett pl. egy 1.4-es 75 Le-s autót. Ilyet szerintük nem szabad venni, mert még első autónak, gyakorlásra is szinte életveszélyesen gyenge.
Nektek nem unalmas már a sok hülyítés?
pedig a japán meg a német az autó.
olaszok közül meg 1-2.
Egyébként kedves kérdező nézzél már meg minden BMW tulajdonost.
Én még soha életemben nem láttam kopasz kigyúrt állat 8 általánosos fuxos BMW-st.
Egyébként csak ebben az országban szidják a BMW-ket meg a Merciket az emberek, mert IRIGYEK és mindenféle szart kitalálnak hogy magukat nyugtatgassák.
El kéne viselni, hogy másnak olyan van, nekem meg ilyen.
ennyi lenne ám az egész.
De nem..
Magyarisztánban a Suzukist látva már előre röhög mindenki, mert hogy "háhámekkorabalf4sz"
A BMW-s meg a kopaszállat.
Nézzetek meg egy fejlett országot.
kimész Németországba és mit látsz?
Apa viszi a családját reggel suliba egy E34 525-tel.
Aztán üzletemberek mászlálnak X5-ösökkel, 5 GT-vel..
És ott nincsenek buta sztereotípiák.
Egyébként szerinted miért szoktam ajánlani a BMW-t? (nem elsőautónak..)
Azért mert nekem bevált, az ismerőseimnek bevált, és 1932 óta elég sok embernek bevált.
És negyedannyi hibájuk nincs mint egy olasz vagy francia autónak.
Ezek a tények, ezellen nem tudunk mit tenni.
ja és igenis hülye aki új autót vesz.
3-4 millióért megveszik a Puntókat meg az 1.2 Corsa C-ket.
Ahelyett vehetne ilyet:
13:30
innen is látszik h nem értesz az autokhoz mert aki ért az nem mond akkora baromságot mint te
Mivel hogy a 8v-es autok többet fogyasztanak mint 16v-ek!!!
Lehet h a jozan tanyasi elved azt diktálja neked hogy hu ha ez 8v-es akkor ez biztos fele anynit eszik mint a 16v-es mivel h az dupla annyi. hát pedig a autogyártásban ez tökre nem igy van!!
Csak gondold végig a 8v egy sokkal régebbi konstrukcio... szted akkor minek csinálnak 16v , 20v , ... autokat? gondolhatod h nem azért h a vevönek többet kelljen fieztni a tankolásért HANEM azért h minél kevesebbet fogyasszon az auto
A bmw-röl meg annyit hogy én is unom a folyamatos bmw ajánlokat mert tényleg unalmas h akár mit irnak egyböl az a válasz h vegyél bmw-t
akár ki akár mit mond de a bmw se a legmegbizhatobb se a legkedvezöbb fogyasztásu se a legkedvezöbb fenntarthatoságu autok közzé nem sorolhatok
ha vki autot akakr venni én japán autot ajánlok de a német autok is nagyon jok
am mint márkával semmi bajom sincs a bmw-vel söt az egyik kedven kocsim de azt tudni kel rola h ára , a fentartása nem egy leányálom
nah de mindenki azt vesz amit akar ez az én véleményem
ma 19:18 : Kicsit félre értettük egymást. Hol sz*roztam én a BMW-t? Hol irigykedtem? Elismertem hogy jó autók, nem? Baj, ha nekem más márkák jobban tetszenek? Csupán annyit mondtam, hogy akiknek az van (közöttük Te is) az csípőből lefikázza azt, akinek nem (ahogy Te is).
Igen. Külföldön nincs annyi sztereotípia, DE ott a BMW-sek, Mercisek, Audisok is képesek kulturáltan közlekedni. Itthon (tisztelet a kivételeknek) az ilyen autóval rendelkezők felsőbbrendűnek hiszik magukat, akikre a kresz csak érintőlegesen vonatkozik (ez nem sztereotípia, hanem napi tapasztalatom). Mellesleg aki ÚJ(!) autót akar, azt úgysem beszéled rá a linken szereplő 14 éves vasra...
ma 19:29 Feldobhattam volna más rovatokban más állandóan ismétlődő hülyeséget is, de mivel leggyakrabban a közlekedést olvasom, így az ide vonatkozó véleményemet írtam le. Én így is bölcs maradtam.. Nem az adott kérdésekhez fűztem hozzá a kommenteket (mert a kérdező nyilván nem a flamelésre kíváncsi), hanem önállóan tettem fel a kérdést. Amúgy milyen érdekes.. Nem csak a BMW-ről írtam, mégis megint csak a BMW-sek támadnak.
egyet értek a kérdezővel , a bmw-sek mercise audisok külön állatfaj (van kivétel de elég ritka).Csak hogy pélával is éljek , mikor még a városi vezetést csináltam , volt előttem egy suzukis , opel , éss közvetlenül előttem egy audis.Az első 2 autó még átcsúszott a sárga lámpán , de az audis meg én már nem tudtunk.Megálltunk a pirosnál , eltelik 2 perc erre audis előrébb gurul , és simán átmegy a piroson....arról meg ne is beszéljünk hogy úgy előzott meg az x5-ös bömös , hogy satuzni kellett az oktatómnak hogy beférjen elénk és nehogy frontálisan ütközzön a szembejövővel...
Az a baj , h sokan úgy fogják fel a dolgot h " húúú nekem bmw/merci/audim-m van ez aztán a kocsi , nem pedig egy átlagos tömegautó" és el vannak szállva maguktól emiatt és azt hiszik hogy a kresz csak az átlagemberre vonatkozik , de ők nem azok mert nekik ilyen kocsijuk van(ismerek ilyen embert aki így gondolkodik , neki A6-osa van).azt hozzátenném , hogy ez legjobban a 18-30 évesekre jellemző , az idősebbeknek már van annyi sütnivalójuk hogy nem vagánykodnak a bmw/audi/merci-vel mert semmivel sem jobbak mint pl. egy suzukis.
20:14
8V-t nem kell annyira pörgetni :D
Amúgy kedves kérdező nem neked mondtam hogy irigy vagy hanem úgy általában.
Egyébként a kulturált közlekedés nem függ autómárkától.
Aki bunkó az Renaultban is bunkó mer BMW-ben is.
Elég sokat motorozom ígyhát elég sokan próbáltak már elütni. A legtöbb Suzukis volt, volt egy Hondás, 2 Volkswagenes, 3 Renaultos meg 1 Nissanos és 1 BMW-s (E46 320d touring) szőke csaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!