Mi a véleményetek az alábbi jelenségekről itt a Gyakori kérdések közlekedés rovatában?
Néhány olyan fordulat, ami napi szinten megjelenik:
-Aki első autót akar, annak is legalább 2-3 hozzászóló BMW-t (jellemzően 18-20 évesek) vagy Audi-t ajánl, mert nekik is az van.
-Akiknek a fenti típusú autója van, annál a benzines 2000-es motorral szerelt gép se fogyaszt 7-nél többet városban (más típusból a hasonló motorral szerelt változat városban 10-et simán megeszik).
-Aki "átlag" használt autót akar venni az hülye. Miért nem vesz egy 10 éves, amúgy teljesen jó pl. Opel helyett 22 éves BMW-t mer az a királyság.
-A francia autó alapból sz*r, mert a szomszéd sógorának a kollégájának is folyton elromlik.. Nem sok olyan hozzászóló van, aki saját tapasztalatából okulva szidja a francia autókat.
-Sok első autós 17-20 éves eleve min. 100 Le-s, de inkább afeletti autóval rendelkezik. Aki tanácsot kér első autó ügyben azt leszólják, mert kinézett pl. egy 1.4-es 75 Le-s autót. Ilyet szerintük nem szabad venni, mert még első autónak, gyakorlásra is szinte életveszélyesen gyenge.
Nektek nem unalmas már a sok hülyítés?
leírtad a kérdésedben a választ, ami az, hogy fiatalok válaszolnak és tükröződnek a válaszokban a vágyak. én is szívesen járnék suliba egy m3-as bömivel, de tudom, hogy megölném vele magam amint leesik egy kis hó.
amúgy egy 1.4es 82lovas kocsival szoktam járni, és nem olyan gyenge az, hogy életveszélyes legyen, inkább megtanít deffenzíven vezetni. jah meg arra is megtanít, hogy nem érdemes bevállalni egy előzést azért, hogy 80 helyett 90el mehessek tovább.
Mindig azok a legokosabbak akiknek épp semmi köze a dolgokhoz, és ez nem csak a gyakorikerdeseken van így. Valószínű itt is az áll a háttérbe h a közlekedés témakör olvasóinak 70%-nak nincs is jogosítványa, ezálltal abból "él" amit a környezetébe hall. Még egyett ki lehetett volna emelni, mégpedig azt h aki első autót akar 17-18évesen, annak minimum van 6-700ft-ja.
Első: Csak nem egy C14SE Opelod van? m nekem is...
*600-700ezer ft-ja
(ja és nem a második vagyok, csak pont annyi a százalék)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
1. Lehet, hogy igazad van és csak a vágyaikról írnak..
2. Sajnos nem tudok egyet érteni Veled.. Az én szememben pl. a Volvo "autóbb" mint ezek (és talán még presztízse is van)
3. Valószínű Neked is igazad van. Csak azt nem értem, hogy aki tényleg tanácsért jön, azt az ilyenek miért vakítják...
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:05nak
első vagyok. nincs kocsim, apa c14se astráját szoktam hajtani, de azt is finoman, mert csak nem mai vas már, de azért jó felismerés:)
te milyen géppel nyomod?
válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:39
Én is c14se astraval
első vagyok. mindig tudtam, hogy az opelesek józanul gondolkodnak.
amúgy nem értem ezt a bmw mániát. szép szép, de ha sok van belőle akkor már elveszlik a varázsa, mert megszokjuk. amúgy meg fiatalnak bármilyen autó jó, csak guruljon és már megvan a boldogság. nekem pl nincs igényem se klímára, se szervóra, mert nem én dolgoztam meg a kocsiért, szal örüljek, ha vezethetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!