Aki sokáig nem vezetett a jogsi megszerzése után, az tudna válaszolni pár kérdésre?
A helyzet az, hogy 7 éve nem vezettem. A jogi megszerzése után kb. egy évig kocsival tudtam csak dolgozni járni, vagyis a szomszéd városba és vissza.
El kellett adni az autónkat. Most, 7 évvel később tudtunk újat venni.
A helyzet az, hogy egyelőre beindítani sem merem. :)
Aki volt hasonló helyzetben: kb. mennyi gyakorlás után érezted úgy, hogy ura vagy az autónak? Egyáltalán kellett gyakorolnod, vettél pár órát, vagy egyből mentél vele?
Szerintem balekságom feljogosít arra, hogy erre a kérdésre válaszoljak, mégpedig azért mert már lassan 2 éve hajtok egy Suzukit és még mindig nem érzem, pedig naponta használom, ki kell szállni parkolásnál, hogy mennyi van még hátra meg amikor kifordulok parkolóból akkor is lassan aggódva hajtok ki, jobb oldalát még mindig nem érzem, garázsba baloldalt mindig meguzom a kocsit.
Szerintem nem lehetsz nálam rosszabb.
Szóval, tedd azt, hogy ma este fogod magad és elmész valamerre valami baráttal. Mint lejöhetett mindenki más, én 2 éve nem uralom a kocsit, van aki már 14 évesen gond nélkül vezet ( nem lehetne, de megteszi)
Lehet, hogy egyből ráérzel és holnap már autóval mész dolgozni.. Meséld el majd mi történt, kíváncsi vagyok rá.
Haverom anyja autós oktató, a srác is az lesz, holnap rajtam gyakorol. :)
A vasútállomásnál van egy nagy parkoló, oda megyünk ki holnap elsőre.
Kreszt már átrágtam.
Én is a jogsi megszerzése után kb. 4 évvel kezdtem vezetni (előtte 2-3x).
Külterületi úton zökkentem vissza a "kerékvágásba" feleségem türelmes oktatói munkájával. 😃
Azóta, 23 éve már
Ha régen azért ment a vezetés, némi korrepátásás, gyakorlás után gyorsan felelevenednek a tanultak.
Gyakorolni szerintem nappal érdemes, amikor jól látsz , ami biztonságérzet növelő.
Néhány óra gyakorlás, és menni fog... a több rutint meg a több vezetés tapasztalataiból jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!