Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális ilyen korán kimenni...

Normális ilyen korán kimenni a forgalomba?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a B kategóriás jogosítványom, az első órán még rutinpályán gyakoroltam, a második óra végén viszont kivitt a városba. Életemben nem ültem még a volán mögött, azért még sokszor nem biztos annyira a koordinációm, hogy csúcsidőben a városban szórakozzak. Még inkább koncentrálok a kuplungra, mint például arra, hogy teljesen fel tudjam mérni a környezetem. Én azt hittem, hogy egy pár órát majd a pályán gyakorlunk, hogy már ne kelljen mondani a sorrendet a váltásnál és csak utána megyünk. Ez általános jelenség vagy az én oktatóm szeret az életével játszani? :D

2017. júl. 6. 06:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kezdő vagy még, ne akarj azonnal profi lenni! A profik is rengeteget gyakorolnak, sőt ők a legtöbbet. Anélkül nem megy.
2017. júl. 7. 07:32
 12/14 Hovarju ***** válasza:
100%

Én azzal kezdtem a gyakorlást, hogy én vezettem a rutinpályáig, és onnan vissza. (kb.15 km oda vissza)

A elején még nagyon sokat segített. Váltott helyettem, a neccesebb kereszteződésekben ő ment be és elindulni is segített lefulladás nélkül. Aztán fokozatosan hagyta rám a dolgot. Az első néhány alkalommal a rutinpályán gyakoroltunk. Amikor ott már ment a parkolás, akkor elindultunk a városban.

2017. júl. 7. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Én rögtön a belvárosban vezettem, majd onnan a külváros majd vissza a központ , mindezt az 1. órán Kaposváron :D

Semmi rutinpálya, rögtön a mély viz . Így legalább nem fosok a nagy tömegben, h Jajj karambol lesz, illetve nem rossz a reflexem.

Mindez 3 éve volt

Ügyes leszel!

20/l

2017. júl. 10. 03:43
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Az 1. órámat is forgalomban töltöttem .
2017. júl. 10. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!