Kezdő jogsisok: mennyire nehéz először kimenni a forgalomba?
jogsi megszerzés után kérded?
Mert az oktatóval nem mérvadó, ott ül melletted, nagy hülyeséget nem csinálhatsz és ráadásul az amit ő tanít az még nem a forgalomban közlekedés, csak annyi hogy elcsorogsz a szabályokat marhára betartva.
jogsi után sokáig csak apám mellett vezettem, jó is volt, egy csomó mindent elmondott, amit az oktató nem.
Az első egyedül vezetésemnél azért izgultam, vert a szívem rendesen, meg izzadtam meg ilyenek, de az első két km után már nem is gondoltam erre.
Másfél éve van jogsim és ma már akár külföldre is nyugodt szívvel elindulnék egyedül is, jártam is párszor erre arra, németország, ausztria többször is, mondjuk mindig volt velem valaki de már nem olyan volt mint az oktatóm volt, hogy mindenbe beleszólt, csak annyit mondogatott kb hogy pl a német pályán, elég a 160 is, meg hogy kisteherrel elég a 140:)
én először nagyon be voltam szarva...
de vannak olyanok akiknek egy nagy T-betű matricát tesznek a kocsira (ha kocsidvan)és úgy jobban vigyáznak rád az adósok (egyéb járművek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!