Fűkaszához jó az 1:50es keverékű olaj?
1:40 az előírt(általában)nem füstöl, ha bemelegszik.
amúgy a márka sem mindegy. a gép tipuskönyvét gúglizd be, oszt megvan az arány.
Minőségi, szintetikus olajból elég neki az 1:50, de himihumi teszkós 2T olajból legyen inkább 1:40.
Ööö... Az 1:50-ben kevesebb olaj van mint az 1:40-ben, tehát nem füstöl jobban, sőt.
Nem 1:50.Én nem ajánlanám még minőségi szintetikusból sem.A leg olaj szegényebb keverék is 1:40 legyen.A 2T minőségi szintetikus olajok minimális elvárt kenési határa az 1:50.Én ezért nem ajánlanám ezt az olajban szegény keveréket egy gépbe sem,ha a gépkönyve ezt is írja.Az 1:50-es gépkönyvi ajánlás szerint,ha 1:40-est teszel bele nem füstöl jobban és a teljesítménye sem fog még észrevehetően változni ettől,de a gép is tovább fogja bírni a jobb kenés miatt.Nem lesz koxosabb ,nem köpi be a gyertyát sem és az öntisztulása is jó.
Ha a könyv 1:40-nél olajban dúsabbat ír elő ,akkor viszont azt kell követni.
Ha elárulod a gép márkáját már is megtudnám mondani,hogy milyen keveréket kell alkalmazni hozzá minőségi szintetikus olajból.
Ha jól tudom john gardener a kasza markája.
Am köszi a válaszokat(:
John Gardener kaszába, a gépkönyve szerint: 1:40 arányú olaj benzin keveréket kell használni.
Az olaj előírt teljesítményszintje: API TC.
Ezt bármelyik rész, vagy teljesen szintetikus 2T olaj teljesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!