Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? Melyik...

Milyen autót vegyek? Melyik márkát javasoljátok?

Figyelt kérdés

Első autómat szeretném használtan megvenni.7-800ezer Ft-ot tudok rászánni.Ketten használnánk a kisfiammal, főként városban, illetve közeli kirándulóhelyekre.Kis fogyasztású,klímás,max.10 éves, olcsó legyen az alkatrész, és benzinest szeretnék.

Nézegettem a neten, Opel Corsa,Chevrolet Matiz, Chevrolet Kalos,Peugeot 107, 206,Suzuki Swift, Mitshubishi Colt,Volkswagen Lupo,Citroen C2, ezeket találtam.

2017. júl. 4. 13:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Swift ugyan egy remek kis autó, de papírból van. Ha a gyerekkel használjátok, kétszer is meggondolnám. (SWIFT I, mert ennyiből nem nagyon kapsz tisztességes II-est. Aki a 3F-es "szabályt" mantrázza, az sosem használt még ilyen autókat. Az olaszok és a franciák erősek a kisautókban, egy benzines Clio egy Punto sosem volt rossz autó. A Fordból a Fiesta és a Focus is remek autó. Én a Cheviket hanyagolnám, nem azért, mert rosszak, hanem mert sokat fogyasztanak, az alkatrészek kicsit drágábbak hozzájuk és belül rettenet randák. A Colt rozsdásodni szeret, az Opelt én mondjuk nem szeretem, de nem rossz, csak szerintem puritán a belseje. Én olyat keresnék, ami nagyon megkímélt, szerintem simán találsz megbízható itthonit ezek közük, akár kevés km-rel is. A lényeg a leinformálható múlt.
2017. júl. 10. 09:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. júl. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!