Milyen autót vegyek? Melyik márkát javasoljátok?
Első autómat szeretném használtan megvenni.7-800ezer Ft-ot tudok rászánni.Ketten használnánk a kisfiammal, főként városban, illetve közeli kirándulóhelyekre.Kis fogyasztású,klímás,max.10 éves, olcsó legyen az alkatrész, és benzinest szeretnék.
Nézegettem a neten, Opel Corsa,Chevrolet Matiz, Chevrolet Kalos,Peugeot 107, 206,Suzuki Swift, Mitshubishi Colt,Volkswagen Lupo,Citroen C2, ezeket találtam.
Megbízható autó ezek közül: OPEL Corsa, Suzuki Swift
A többit azért nem ajánlom, mert azokba kell alkatrész és szervízigényeik is vannak. Személy szerint a 3F-et kihagynám (Francia, Ford, Fiat).
VW, Mitsubishi-hez drága az alkatrész.
Suzuki a legjobb választás, egyszerű, igénytelen, nem kell költeni rá szinte semmit, ha igen, filléres alkatrészárakból megúszhatod. Ha nem jampizni kell az autó, akkor SUZUKI !
Suzuki.
Nekem 20 éves swiftem van. Tökéletesen igénytelen és olcsó. Napi 2x30 km-t ingázok, plusz egyéb futkosások.
Ha kileheli a lelkét nálam majd sok év múlva, akkor új Ignisem lesz.
"Személy szerint a 3F-et kihagynám (Francia, Ford, Fiat). "
Neked se volt még Fordod, mi? Nekem a 3. van (3 Focus, mindegyik generációbol 1), sogorómnak a 2 (egy focus, egy mondeo). A kötelező szervizeken kívül az ég világon semmi bajuk ls egyikhez se volt drágább az alkatrész, mint a többihez...csak úgy szólok, hogy nem szép dolog neten terjengő hírekre apellálni...
Köszönöm a válaszokat.
A franciát baráti körben nekem sem ajánlották.Férfiak mondták, ez lehet valami közhiedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!