Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki aki tud vezetni,...

Valaki aki tud vezetni, készítene egy rajzot a sebességváltásról? (kézi váltóról van szó). Ezt úgy értem, hogy le kellene rajzolni, hogy hogy kell 1-be,2-be stb betenni.

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
2017. júl. 4. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem egységes. Eltérő lehet típusonként.

[link]

Az első és a harmadik a leggyakoribb.

A rükverchez általában valamit még kell csinálni a váltóval, lenyomni a váltóbotot, felhúzni egy kallantyút, stb.

2017. júl. 4. 11:53
 3/10 szántóvető ***** válasza:
74%
vannak youtube-videók,keress rá.
2017. júl. 4. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Majd ha tényleg igazi autó közelébe kerülsz, akkor

1) lesz oktató, aki elmondja

2) váltó markolaton rajta van a váltási séma.

2017. júl. 4. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

Kérd meg apádat, hogy mutassa meg a kocsin.

(Hihetetlen, hogy ezt is az interneten kell megkérdezni. Kezd már nagyon idegesíteni ez a sok életképtelen kérdés.)

2017. júl. 4. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

Nincs minden családban kocsi, és alárulom, apja sincs mindenkinek.

Minket meg az ilyen idióták idegesítenek, mint te.

Azt kérdez meg, amit akar.

Egyszer neked is elmagyarázták, nem az anyatejjel szívtad magadba a tudást. Ha meg igen, jó lett volna, ha annak az anyatejnek van némi intelligencia-tartalma is.

A gyakori pont azért van, hogy bárki bármit megkérdezhessen névtelenül.

Anélkül, hogy gyökerek még emiatt is beszólnának. Bár ez csak egy álom...

2017. júl. 4. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Ne beszélj helyettem, és mások nevében, mert engem és nagyon sokakat meg pont az ilyen okostojások idegesítenek mint te, és az idióta kérdéseket feltevő kérdezők.

Ja, tőlem az oktató megkérdezte, hogy vezettem már valaha előtte (nem), és tudom-e értelmezni a váltógomb ábráját, vagy el kell mondania.

Nem kellett.

Alapból nem szabadna nem hogy az utakra, hanem, emberek közé sem engedni olyan életformát, aki egy ilyen pofonegyszerű ábrát nem tud értelmezni.

Megszokta már ez az extra-élhetetlen generáció, hogy mindent meg kell rágni helyette, és a feje is csak azért van, hogy legyen valami a két füle között, de hogy gondolkodni...az luxus.

2017. júl. 4. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Tévedsz.

Azt szokta meg ez a generáció, hogy mindenre talál választ a neten.

És ez nem is baj.

Ne mondd már meg, hogy mit csinálhatok, jó?

Azt hiszed, tied ez az oldal, te hozod a szabályokat, te oszthatsz ki másokat?

Hát rohadtul nem...

Nem okoskodtam, azt épp te tetted.

Ha zavar a kérdés, ne kattints rá, ilyen egyszerű.

Sajnálom, hogy ez az opció magadtól nem jutott eszedbe.

Ilyen ingerszegény az életed, hogy még arra a témára is rákattintasz, ami nem érdekel vagy idegesít?

Nekem ilyesmire nincs időm, van életem, de hát nem vagyunk egyformák.

2017. júl. 4. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Véletlenül nem az Orbán rokona vagy?

Neki van ilyen defektusa, hogy kézivezérléssel próbál irányítani mindenkit. Közben másokat vádol minden sületlenséggel.

Na elemezzük ezt a nulla IQ sületlenséget, amit idehánytál:

"Ne mondd már meg, hogy mit csinálhatok, jó?

Azt hiszed, tied ez az oldal, te hozod a szabályokat, te oszthatsz ki másokat?"

Nem barátom, te kezdtél el sületlenségeket ugatni, "mi", "minket" névmással kezdve. Csak arra próbáltam utalni, hogy csak a magad nevében beszélj, másokéban ne, ennyike. Ha a "mi" itt királyi többe akar lenni, akkor elnézést kérek felségedtől, és szólok az ápolóknak.

"Hát rohadtul nem...

Nem okoskodtam, azt épp te tetted."

Mondom hogy a Zorbán rokona vagy, az szokta pont minden olyamisvel vádolni az összes többi embert, pártot, amit ő és a falkája művel. Te kezdted el osztani az észt. Ami nem baj, ha aki osztja annak van, akinek nincs, az inkább ne próbálkozzon.

"Ha zavar a kérdés, ne kattints rá, ilyen egyszerű.

Sajnálom, hogy ez az opció magadtól nem jutott eszedbe.

Ilyen ingerszegény az életed, hogy még arra a témára is rákattintasz, ami nem érdekel vagy idegesít?

Nekem ilyesmire nincs időm, van életem, de hát nem vagyunk egyformák."

Nincs időd ilyesmire... aha, de erre a modoros, szőrszálhasogató hozzászólásra volt :D Vicces gyerek vagy.

És már megint te akarod megmondani másnak, kispofikám, hogy mit csinálhat és mit nem. Mivel nem te vagy a fórumot múködtető cégügyvezetője, ez az óhajod csupán elképzelés fog maradni a továbbiakban is.

A kérdés maga érdekelt, csak a te nyálas modoros okoskodásod csapta ki a biztosítékot.

Kezdheted fogalmazni a választ, szeretnék megint egy jót röhögni !

2017. júl. 5. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor nézz tükörbe, ennél nagyobb viccet nem találsz!
2017. júl. 5. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!